Regija
NESVAKIDAŠNJOM UTRKOM ZAVRŠILO SLATINSKO LJETO

Klara Peček najbrža
je slatinska beba
Objavljeno 1. rujna, 2015.

SLATINA – Klara Peček pobjednica je 7. natjecanja beba u puzanju, koje je na završetku kulturno-zabavne manifestacije Slatinsko ljeto, a u povodu Dana grada, organizirala gradska Turistička zajednica. Druga je bila Maja Blažević, a treća Enja Zeliborski.

Pobjednica Klara ima tri brata pa mama Marija njezin uspjeh pripisuje „muškom društvu“ s kojim je Klara vježbala. Posljednjih dana s Klarom je vježbao i tata Tomislav, i pokazalo se da zajednički napori nisu bili uzaludni.

– Ne znamo vrijeme, ali računali smo da će biti među prva tri mjesta zbog brzine kojom je iznenadila i gospođu Tomislavu koja je mjerila vrijeme - rekao je tata Tomislav Peček.

– Svake godine imamo sve više natjecatelja, jedini je kriterij da djeca budu u dobi do tri godine. Svima nama ovo natjecanje donosi mnogo veselja, ali ipak najviše njihovim roditeljima, koji ponosno ponesu kući zahvalnice i poneke nagrade. Svrha ove priredbe je razvijanje natjecateljskog duha i poticanje djece na druženje i sportske aktivnosti, rekla je direktorica Turističkog ureda Helena Hegediš.(P.Ž.)

Možda ste propustili...

U AKCIJI 1200 SUDIONIKA

Čistili Belišće

OBILJEŽEN DAN OPĆINE BIZOVAC

Projekte razvijaju uz sufinanciranja

IZLOŽBA U KNJIŽNICI U POVODU SVJETSKOG DANA UMJETNOSTI

Blackout poezija - radovi osnovnoškolaca

Najčitanije iz rubrike