Osijek
POŠTANSKI URED

Na zadovoljstvo korisnika, pošta će u Kauflandu raditi do večeri i vikendom
Objavljeno 31. kolovoza, 2015.

Kao što je već najavljivano, Hrvatska pošta od jučer je (ponedjeljak) preselila svoj ured iz Kirove ulice u prostor TC-a Kaufland. Ovo je, inače, uz Portanovu, još jedan primjer da se u Osijeku poštanski ured otvara u sklopu klasičnog trgovačkog centra, a na zadovoljstvo korisnika, zbog više razloga.

Naime, novootvoreni, preseljeni ured potpuno je pristupačan osobama s tjelesnim poteškoćama, za razliku od prijašnjeg koji je imao arhitektonske barijere. Osim toga, radno vrijeme, kako doznajemo od Anice Ostović, voditeljice područja Osijek 1, prilagođeno je radnom vremenu Kauflanda, pa je tako otvoren do večeri, a radi i tijekom vikenda, odnosno nedjeljom. Uz standardne poštanske usluge koje se ondje mogu obaviti, posjetiteljima je na raspolaganju i velik odabir školskog pribora, mobitela, čestitki i raznih drugih potrepština.

- Mislimo da će ovo biti dobar odabir, jer već su nam u prvim satima nakon otvorenja građani rekli da im baš odgovara takvo radno vrijeme jer je poštanski ured u Kirovoj radio samo prijepodne. Novi ured opremljen je kao i svaki drugi i nadamo se da ćemo ispuniti očekivanja građana ne samo iz ovog dijela grada, već svih posjetitelja ovog trgovačkog centra, odnosno i građana iz okolice Osijeka - rekla je Ostović, dodajući da je preseljenje poštanskih ureda u trgovačke centre trend koji se posljednjih godina pokazuje dobrim.M.Mihelić

Najčitanije iz rubrike