Osijek
ZADOVOLJNI REZULTATIMA KUPALIŠNE SEZONE

Za vikend do 35 stupnjeva, na Kopiki očekuju velik broj kupača
Objavljeno 29. kolovoza, 2015.

Kako najbolje iskoristiti topao kraj kolovoza i možda posljednji vikend pogodan za kupanje u bazenima ili na Dravi nego kupanjem na osječkoj Copacabani? U Športskim objektima očekuju veću navalu kupača s obzirom na to da prognoze govore i o 35 Celzijevih stupnjeva, i to u hladu.

Posljednji je dan kolovoza, prema najavama Stjepana Čuraja, direktora Športskih objekata, datum je do kada bazeni sigurno rade, dok eventualni produžetak kupališne sezone ovisi o broju kupača i vremenskim prilikama.

- Nadamo se da će ovaj vikend izmamiti na Kopiku velik broj kupača. Inače, sa zadovoljstvom mogu reći da je ovo bila jedna od uspješnijih sezona pa smo tako procijenili oko 100.000 posjetitelja na Kopiki. Točan broj ne možemo znati s obzirom na to da djeca do osam godina ne plaćaju ulaznicu, no svakako smatramo da je to uistinu velik odziv. Osobno, važno mi je i to što smo, prema registracijskim oznakama, primijetili da je mnogo kupača dolazi iz Vinkovaca, Vukovara, Belog Manastira, Županje i Našica koji čine bar trećinu ukupnih automobila na parkiralištu. Drago mi je što su prepoznali Copacabanu kao turističku destinaciju - naglasio je Čuraj.

Punim pogotkom drži i postavljanje suncobrana i ležaljki, uz obećanje da će ih dogodine biti i više. Štoviše, sljedeće bi godine mogao biti dovršen veliki remont na Copacabani, točnije uveden nov sustav filtriranja, o čemu su Športski objekti u razgovoru s gradskom upravom.

- Već smo uložili pola milijuna kuna u ventile i zamjenu dotrajalih cijevi, no potreban je detaljan remont. O tome ćemo uskoro znati više, no vjerujem i nadam se da su se kupači dobro zabavili ove godine, te da će ih uz nove sadržaje i moguću obnovu dogodine biti još i više - rekao je Čuraj. M. Mihelić

Možda ste propustili...

UDRUGA NE-OVISNOST KROZ EU PROJEKT OSIGURALA VLASTITE PROSTORE

Mišetić: Ovo će podići kvalitetu i razinu usluge našim korisnicima

DANAS U POLJOPRIVREDNOJ I VETERINARSKOJ ŠKOLI

Prodaja prijesadnica i panel “Od škole do doktorata”

Najčitanije iz rubrike