Mozaik
POZNATI LJETUJU: DINKO GLAVAŠ

"Patnja" s prekrasnom prirodom
i još boljim domaćim jelima
Objavljeno 29. kolovoza, 2015.

Mladi Osječanin Dinko Glavaš, basprimaš tamburaškog sastava Kas, odlično se proveo na Jadranu, a osim što nam je otkrio detalje o godišnjem odmoru, potkrijepio ih je i fotografijama.

Kamo si išao na godišnji odmor?

- Ove godine odlučio sam se za Šibenik i Zadar. Vozim se brodom po obližnjim otocima i patim se s prekrasnom prirodom i još boljim domaćim jelima.

Kako najradije provodiš dane i noći na moru?

- Preko dana uglavnom uživam u hladovini, u dobrom društvu i s rashlađenim pićem, ali obvezno u blizini mora. Mora se čovjek negdje osvježiti, je li... A što se noći tiče, to se nikad ne zna. Ponekad su to mirne i opuštene noći, u konobi uz gitaru i čašicu dobre glazbe, a nekada se zaglavi do ranih jutarnjih sati na obližnjim plažama, u kafićima i klubovima. Sve ovisi o tome na koju se nogu ustanem. (smijeh)

Koja ti je omiljena ljetna uspomena?

- Ljetna uspomena? Hm... Svako ljeto vuče uspomene koje su lijepe i zanimljive na svoj način. Upoznavanje novih ljudi, novih mjesta, ali i novih događaja. Jedna od zanimljivosti na ovogodišnjem ljetovanju upravo je odrađena. Skakao sam bungee jumping, koji mi je bio dugogodišnja želja i - preživio sam! (smijeh) Sad se spremam za nove radne pobjede, a jedna od njih je doček “kasovaca” i ljetna turneja po Jadranu.(J.Kn.)

Možda ste propustili...

NATJEČAJ INMUSIC BREAKTHROUGH POWERED BY EUROPAVOX

Zasviraj na omiljenom festivalu!

Najčitanije iz rubrike