Osijek
VEČERAS POSLJEDNJA OSJEČKA LJETNA NOĆ

Od radionica za djecu do plesnjaka za umirovljenike
Objavljeno 27. kolovoza, 2015.

Treća zaredom, posljednja ove sezone, Osječka ljetna noć održat će se večeras (28. kolovoza) u središtu grada. Nekoliko organizatora te manifestacije jučer je počastilo prženim giricama i krumpirićima novinare na ležaljkama u Sakuntala parku, kod sfingi, najavivši tako simbolično jednu od gastronomskih tema koje će se protezati kroz noć u petak.

Domagoj Šuster, odnosno agencija Osijek danas, najavio je kako će se bogat i atraktivan sadržaj održavati na Trgu Ante Starčevića, gdje će, uz sponzora Mesnu industriju Ravlić, na jelovniku biti slavonsko-dalmatinski spoj s autohtonim hrvatskim proizvodima.

Uz nastup Klape Zrinski u 20 sati i domaćih rokera Krleta i inspektora u 21 sat, bit će postavljena i mjesta za konzumaciju najbolje janjetine u gradu, girica, fritula i drugih delicija. Šuster je najavio i brojna iznenađenja, igre vatrom i slično...

Bit će, rečeno je, zabave za sve generacije. Tako će se djeca moći zabaviti u dječjem zabavnom parku od 19 sati na Trgu lobode, gdje će biti i “Čarobni kutak Saše Gerbera”. Na istom će mjestu biti za djecu i plesa i slikarskih i kiparskih radionica u organizaciji PS Shine od 19.30.

U organizaciju se uključila i Agencija Adverta, pa će u Sakuntala parku građane zabavljati Omer i Kemal P, Lions klub Gea dovodi kuhara iz Trogira, od kojeg će mnogi moći naučiti kako napraviti dobar rižoto, u Prolazu Franje Krežme program je predvidio Light jazz, a na Trgu slobode je diskovečer za umirovljenike od 21 sat.

Dio novca od prodaje hrane namijenjen je u humanitarne svrhe. D. Pejić

Možda ste propustili...

ODIJEVAMO JAKNE, PALIMO GRIJANJE

Došao je kraj ljetu u proljeće

NAKON ISPITA UČENICIMA SLIJEDI VOŽNJA BICIKLOM

Natjecanje Sigurno u prometu 2024.

PETAK I SUBOTA

Pomozite, darujte krv

Najčitanije iz rubrike