Crna kronika
NAŠICE: PRIJAVA ZBOG IZAZIVANJA SMRTI IZ NEHAJA

U svađi gurnuo vršnjaka,
koji je pao, udario glavom
i potom umro u bolnici
Objavljeno 28. kolovoza, 2015.

NAŠICE - Svađa na našičkom području kobno je završila za 46-godišnjaka, koji je pao, teško se ozlijedio te nakon nekoliko dana preminuo. Za njegovu smrt osumnjičen je godinu dana stariji muškarac. Kako stoji u priopćenju Policijske uprave osječko-baranjske, policija je provela istragu i utvrdila da je prije nekoliko dana, nakon fizičkog napada i svađe na ulici na našičkom području, 47-godišnjak odgurnuo od sebe 46-godišnjaka, koji je pri tome pao na tlo i udario glavom o beton. Nakon pružanja liječničke pomoći u našičkoj bolnici 46-godišnjak je zbog težine ozljeda prevezen u Klinički bolnički centar Osijek. Unatoč liječničkim naporima preminuo je nekoliko dana poslije.

- Zbog zadobivenih ozljeda glave 46-godišnjak je prevezen u Klinički bolnički centar Osijek, gdje je nakon nekoliko dana preminuo. Protiv 47-godišnjaka policija podnosi kaznenu prijavu zbog kaznenog djela “prouzročenje smrti iz nehaja” - doznajemo od Vesne Žnidarić Bolarić iz PU osječko-baranjske.

Prema Kaznenom zakonu, “tko prouzroči smrt iz nehaja, kaznit će se kaznom zatvora od šest mjeseci do pet godina”.S.Lacić

Kobna svađa zbila se prije nekoliko dana na našičkom području

Možda ste propustili...

OČEVID UTVRDIO UZROK SMRTNOG STRADAVANJA

76-godišnji vozač nije stao na znak STOP

TEŠKA PROMETNA NESREĆA KOD JOSIPOVCA

Poginuo vozač u sudaru više vozila

Najčitanije iz rubrike