Sport
U CIBALIJI SE VRATILO ZADOVOLJSTVO U SVLAČIONICU

Gagro: Sljedeće dvije
utakmice su ključne
Objavljeno 27. kolovoza, 2015.

VINKOVCI - Tri boda koja su osvojili nogometaši Cibalije u drugom kolu podigao je raspoloženje u svlačionici vinkovačkog drugoligaša. Pobjedom u Zadru donekle je popravljen dojam iz prvog kola, što bi moglo značiti kako su ipak igrači Damira Milinovića izgorjeli u želji protiv Šibenika. Predsjednik kluba Miroslav Gagro jako je zadovoljan pobjedom u Zadru.

- Vratio se osmijeh na lica svih u klubu. Nismo ušli u sezonu kako smo željeli, a možda smo to mogli i očekivati, jer je jako mnogo novih igrača pred koje su postavljeni visoki ciljevi. Protiv Zadra je bila jedna druga priča, mnogo bolja igra i zaslužena pobjeda u svakom slučaju.

Slijede dvije izuzetno važne utakmice, koje Cibalia igra na svom terenu. Protivnici su Dugopolje i Dinamo II, dvije kvalitetne i jake momčadi. Pobjede bi konačno potvrdile kvalitetu ove momčadi, a i ozbiljnost zacrtanog plana o visokom plasmanu.

- Prema mome mišljenju, to su dvije ključne utakmice, premda ima jako mnogo utakmica do kraja. S te dvije pobjede pokazali bismo ozbiljnost u postavljenim ciljevima, a vjerujem da bi se s tim pobjedama podiglo raspoloženje kod navijača, vjerojatno i u cijelom gradu. One bi nam sigurno pomogle kako bismo pronašli još nekoga tko bi nam financijski pomogao u ovim teškim vremenima. Samo pobjede će nam otvoriti vrata tamo gdje bismo htjeli pokucati.

Uskoro bi se trebalo riješiti pitanje predstečaja na trgovačkom sudu. U kakvoj je situaciji trenutačno klub?

- Još nije zakazano ročište, očekujem da to bude u rujnu. To bi trebala biti samo formalnost, jer bi se potpisnici, koji su se potpisali u FINA-i sada to isto trebali napraviti i na Trgovačkom sudu. Mogu reći da za sada podmirujemo sve što moramo, malo nas pritišću dugovi od prije, pa pokušavamo to rješavati kako bismo bez problema nastavili zacrtanim putem - rekao je predsjednik Cibalije. A. Grgić

Možda ste propustili...

PRVA POLUFINALNA UTAKMICA DOIGRAVANJA ZA PRVAKA

Brokeri napravili prvi korak prema finalnoj seriji

OSVRT NA 30. KOLO SUPERSPORT HNL-A

Nemilosrdni gosti, Rudeš ispao

IZBORILI PLASMAN NA SVJETSKO PRVENSTVO U UZBEKISTANU

Kustić: Uspjeh koji potvrđuje snagu hrvatskog futsala

Najčitanije iz rubrike