Sport
BIJELO-PLAVI U VIŠNJEVCU

Sve zanimljivo dogodilo se u prvom dijelu
Objavljeno 26. kolovoza, 2015.

Nogometaši Osijeka odigrali su prijateljski susret u zapadnom predgrađu protiv Višnjevca. Trener Dražen Besek isprobao je sve raspoložive snage, a među njima bio je i Nikola Matas koji je imao manjih problema s ozljedom, ali to je očito zaliječeno. Nije bilo napadača Peroševića i Roce, a Osječane je do pobjede odvela pričuvna momčad koja je u prvom dijelu susreta postigla oba pogotka. U nastavku su na teren ušle udarne snage, ali one nisu uspjele naći put do mreže Višnjevčana koji su također dosta mijenjali nakon odmora. (D.Kl.)

Višnjevac                         0
Osijek                              2  (2)

VIŠNJEVAC – Igralište Višnjevca. Gledatelja: Sudac: Ante Vučemilović (Osijek). Strijelci: 0:1 D.Mihaljević (18), 0:2 Aganspahić (43).

VIŠNJEVAC: Tir, Meseljević, Kurbalić, Berečić, Šimunec, Čakalić, Marković, Bekavac, Mio, Aleksić, M. Žitnjak. Još su igrali: Jakovljević, Šimaek, Mihajlović, Marković-Mandić, Barišić, Kačunić.

OSIJEK: Žitnjak, Matas, Lukić, Cveba, Čuljak, Grgić, Špoljarić, Ugarković, D.Mihaljević, Štrkalj, Aganspahić. Još su igrali: Džolan, Arsenić, Maslać, Lesjak, Škorić, Šorša, Šarić.

Možda ste propustili...

BEZ SENZACIJE U VINKOVCIMA

Ovo na kraju i nije loš rezultat

PLAN JE SKOVAN, ČEKAJU SE ODGOVORI IGRAČA

Revizija pa tek onda šoping

Najčitanije iz rubrike