Crna kronika
VANDALIZAM U PLETERNICI

Zarotirani znakovi na cestama
Objavljeno 25. kolovoza, 2015.

Vezani članci

TEŠKA PROMETNA NESREĆA NEDALEKO OD PLETERNICE

Poginula u Mercedesu koji je nakon slijetanja letio kroz zrak i prevrtao se

Na cesti između Cerovca i Pleternice, gdje je preksinoć u teškoj prometnoj nesreći poginula 53-godišnja suvozačica, svi su prometni znakovi bili zarotirani za 180 stupnjeva! Kako doznaje požeški O34 Portal, svi su znakovi bili okrenuti tako da su ih vozači s obje strane ceste vidjeli sa stražnje strane!

- Djelatnici Županijske uprave za ceste od jutros su (ponedjeljak, nap.a.) na terenu i vraćaju znakove u prvobitno stanje. Ne znamo kad je to učinjeno, ali pretpostavljamo ovih dana. Riječ je o tridesetak znakova upozorenja i ograničenja brzine. Ovih je dana na cestama povećan broj pješaka pa je nekom od njih možda pala na pamet takva glupost, rekao je Mijo Jozak, ravnatelj Županijske uprave za ceste za požeški 034 Portal. Ravnatelj je dodao da će o svemu obavijestiti policiju kako se takvo što više ne bi događalo.

Kako doznajemo od Ivane Radić, glasnogovornice PU požeško-slavonske, policija je pronašla takav jedan znak u mjesto Ćosinac gdje se dogodila nesreća sa poginulom osobom. Ukoliko ih se uhvati, vandalima prijeti i do godine dana zatvora.S.Lacić

Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike