Osijek
AUDICIJE ZA NOVE ČLANOVE U PETAK I SUBOTU U POLIFONIJI

I vi možete postati osječki zumbić!
Objavljeno 25. kolovoza, 2015.

Dječji zbor Osječki zumbići poziva svu zainteresiranu djecu na audiciju za prijam novih članova. Audicije će se održavati dva dana, 4. rujna u 18 sati i 5. rujna u 11 sati, na adresi Polifonije, Trg baruna F. Trenka 3, Osijek.

“Audicija je otvorena za djecu u dobi od pet do deset godina, a pristupnici trebaju pripremiti dvije dječje pjesme iz škole ili vrtića”, poziva Majda Milinović, voditeljica zbora.

Dječji zbor Osječki zumbići djeluje već 26 godina i danas okuplja stotinjak djece predškolske i školske dobi (od pet do 12 godina). Repertoar zbora je iznimno bogat, s osobitim naglaskom na dječju umjetničku pjesmu hrvatskih i inozemnih skladatelja. Djeca su podijeljena u tri pjevačke skupine ovisno o dobi i glazbenim mogućnostima.

Zbor vodi tim glazbenih stručnjaka koji je svojim dosadašnjim natprosječno kvalitetnim radom pridonio sadašnjem ugledu zbora. Voditeljice zborova su Majda Milinović i Anja Papa, korepetitor je Zvonimir Glibušić, umjetnička voditeljica je Antoaneta Radočaj-Jerković, a organizacijski voditelj Davor Dedić.

Sve dodatne informacije vezane uz rad zbora Osječki zumbići, kao i obavijesti, možete pratiti i na Facebooku. (I. R.G.)

Možda ste propustili...

KAD TI GLUTEN ZAGORČAVA ŽIVOT

Osam od deset oboljelih ne zna da ima celijakiju

FINALE NATJECANJA METRO JUNIOR TOP CHEF U ROVINJU

Učenik iz Osijeka Filip Viljevac osvojio drugo mjesto

Najčitanije iz rubrike