Novosti
NAKON VIŠE ODGODA KONAČNO DOBRA VIJEST IZ SEA AIRA

Poletio zrakoplov na
liniji Osijek - Frankfurt
Objavljeno 23. kolovoza, 2015.

Iz osječke zračne luke danas je u 13.30, nakon više odgoda, konačno poletio putnički zrakoplov Boeing 737-300, u vlasništvu tvrtke Maleth-Aero, na povratnoj liniji Osijek – Frankfurt – Osijek (povratak istog dana).

Time je zaživio više puta najavljivani projekt pokretanja putničkih zrakoplovnih linija iz Osijeka prema nekoliko njemačkih destinacija u organizaciji tvrtke Sea Air.

Prema za sada poznatim podacima, priopćeno je iz Zračne luke Osijek, zrakoplov će povratno iz Osijeka u Frankfurt letjeti u subotu, 29. kolovoza, te u utorak i petak, 1. i 4. rujna. Kako najavljuje Nando Kos, direktor Sea Aira, za sada ta kompanija planira organizirati dva leta tjedno za Frankfurt, a putnici za Stuttgart imat će besplatan prijevoz Inter City vlakom od zračne luke u Frankfurtu do središta Stuttgarta. Za München je u planu krajem rujna početak organizacije charter letova.

- Zadovoljan sam što je iz naše zračne luke, nakon više iscrpljujućih odgoda, Sea Air napokon počeo prometovanje k njemačkim destinacijama. Naravno, sada je potreban kontinuitet u održavanju tih linija kako bi se vratilo povjerenje u tu tvrtku, za koju se nadamo da će iskoristiti potencijal regije - izjavio je Domagoj Marinić, direktor Zračne luke Osijek. T.Levak

Povratna karta samo 95 eura

“Želim najaviti kako Zračna luka Osijek i Sea Air, proslavljajući pokretanje ove značajne zračne linije, časte sve putnike koji planiraju letjeti u Frankfurt u subotu, 29. kolovoza, i vratiti se u utorak, 1. rujna, sniženom cijenom povratne karte, u iznosu od 95 eura. Karte po toj cijeni mogu se kupiti samo u putničkoj agenciji Zračne luke Osijek u hotelu Waldinger ili na šalterima za prodaju karata u zračnoj luci”, kaže Domagoj Marinić.

Domagoj Marinić

direktor Zračne luke Osijek

Sada je potreban kontinuitet u održavanju tih linija kako bi se vratilo povjerenje u tu tvrtku, za koju se nadamo da će iskoristiti potencijal regije.