Mozaik
IZBOR ZA MISS I MISTERA ĐAKOVŠTINE

Najljepši - Marinela
Matošević i Karlo Ditrih
Objavljeno 24. kolovoza, 2015.
Za laskave titule Miss i Mistera Đakovštine natjecalo se 12 djevojaka i sedam mladića

Pred više tisuća posjetitelja preksinoć je na đakovačkim Gradskim bazenima održan spektakl za kraj kupališne sezone. Nakon 15 godina Đakovština je ponovno dobila Miss i Mistera!

Najljepšom Đakovčankom proglašena je Marinela Matošević (18), studentica Pravnog fakulteta u Vukovaru, a za Mistera Karlo Ditrih (20), aktivni vaterpolist i član đakovačkog Vaterpolo-kluba.

Lijepoj Marineli nagrade i cvijeće uručili su gradonačelnik Đakova Zoran Vinković koji ju je okitio i krunom, zamjenik župana osječko-baranjskog Dragan Vulin, dok joj je ključeve automobila KIA Rio, koji će moći koristiti u idućih šest mjeseci, uručio zastupnik te kuće za Slavoniju i Baranju Ivica Kocur. Za Miss fotogeničnosti proglašena je Martina Tot, a za Mistera Igor Tot, mjesto druge pratilje zauzela je Ivana Vuković, dok je prvom pratiljom proglašena Žana Bikić. Drugi pratitelj Mistera Đakovštine je Dante Wayne, a prvim je proglašen Matijas Lamza.

Radost zbog osvajanja titule najljepše djevojke Đakova i Đakovštine s nama je nakon izbora podijelila Miss Marinela Matošević.

– Nisam se sama prijavila na izbor, nego je to učinila prijateljica. Otišla sam na njezin nagovor, sad mi je drago. Sretna sam! Prije sam se bavila manekenstvom, bila sam na puno modnih revija, ali za ovo je ipak trebalo malo više hrabrosti. Sada mi je drago jer sam upoznala nove prijatelje i prijateljice, stekla nova poznanstva. Presretna sam! - kazala je Marinela.

Mister Karlo Ditrih ne žali što se prijavio na izbor.

- Dojmovi su dobri, želim zahvaliti Vaterpolo-klubu Đakovo, zbog njih sam tu. Krenulo je iz zafrkacnije u klubu nakon treninga i utakmica - kazao je Karlo. Na upit u čemu je tajna njegova izgleda jednostavno je odgovorio da je nema.

Za laskave titule Miss i Mistera Đakovštine natjecalo se 12 djevojaka i sedam mladića. Program je upotpunio nastup Plesnog studija Let's dance Žane Verhas, superfinalista X Factora Adrije Ive Ćurić i Ilije Mihailovića, a vrhunac večeri bio je nastup popularne pjevačice Lane Jurčević. Organizatori događaja bili su Grad Đakovo, tvrtka Univerzal te fotostudio Mella đakovačkog fotografa Zlatka Mesića.

Maja MUŠKIĆ
Zadovoljni organizatori

- Sam broj posjetitelja dovoljno govori da je ovo top ljetni događaj u Đakovu i Đakovštini. Večeras je na bazenima bilo više od četiri tisuće posjetitelja, zaljubljenika u mladost i ljepotu našeg grada. Nadamo se da ćemo i ubuduće težiti tome. Da već iduće godine imamo još bolji i veći fond nagrada, a da naši pobjednici budu istovremeno finalisti izbora za Miss Hrvatske - kazao je predsjednik Gradskog vijeća Grada Đakova i predsjednik NO-a Univerzal Goran Soldo.

Možda ste propustili...

LEGENDARNA GRUPA IZVEST ĆE APSOLUTNO SVE NAJVEĆE HITOVE S 11 STUDIJSKIH ALBUMA

Rock-divovi The Cult svirat će na opatijskoj Ljetnoj pozornici

DANAS ISPRED PRODAVAONICE GRAMOFONSKIH PLOČA VINYLMANIA

Record Store Day 2024. u Osijeku

Najčitanije iz rubrike