Mozaik
OBUCI BIJELO I DOĐI NA PRVI HOLI – FESTIVAL BOJA

Ludilo šarenila i vrhunske glazbe
Objavljeno 20. kolovoza, 2015.

Nakon velikog Colors Sensation Partyja održanog početkom kolovoza na plaži Zrće, novi festival boja Holi Open Air Powered by Sensation dogodit će se 22. kolovoza na parkiralištu trgovačkog centra Westgate.

Holi Open Air Powered by Sensation, u svijetu poznati kao festival boja, svoju premijeru imat će i u Hrvatskoj, u Zagrebu, i to 22. kolovoza 2015. na velikom parkiralištu ispred trgovačkog centra Westgate. Početak Holi festivala predviđen je za 14 sati i trajat će sve do 22 sata. Vrhunac festivala bit će u 15 sati, kada će biti prvo bacanje boja, koje će se ponavljati svakog punog sata i držati atmosferu na vrhuncu do kasno u noć.

Holi je poznat i kao festival ljubavi te se odnosi na tradicionalni hinduistički festival, a upravo zbog bacanja boja i svog tog šarenila postao je popularan među ljudima diljem svijeta. Kao i na nedavnom Colors Sensation Partyju koji je održan na plaži Zrće, i ovdje se očekuje rapsodija boja, karakteristična za novi Sensation, kojeg obilježavaju odlični okusi i novi vizualni identitet. Na Holi festival ljudi dolaze obučeni u bijelo sa željom da kroz ples i dobru zabavu oboje svoju svakodnevicu, poput Sensationa koji razbija monotoniju.

Za dobru atmosferu bit će zaduženi i odlični DJ-i pa će tako na zagrebačkom Holiju svoje najbolje ritmove predstaviti DJ Triversity, Dreadyfredy House, DJ George Newton i mnogi drugi. I kako to obično biva, sve će biti začinjeno odličnim plesnim ritmovima Sensation hita koji će s publikom i atraktivnim hostesama atmosferu dizati do usijanja punih osam sati koliko je i predviđeno trajanje ovog jedinstvenog festivala boja. (J.Kn.

Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike