Mozaik
VJEČNA TEMA ZABRANJENE LJUBAVI

Slavonac sa sarajevskom adresom: Mirko Šenkovski Geronimo vraća se pjevačkoj karijeri
Objavljeno 21. kolovoza, 2015.
Spot je sniman na lokaciji dvorca Prandau Normann u Valpovu

Poljubi me i pazi da nas ne vide – nova je pjesma kompozitora i tekstopisca Slavonca koji sad živi i radi u Sarajevu, Mirka Šenkovskog Geronima, koju ovaj put nije namijenio nekom od poznatih izvođača, kako je to bilo do sada, nego će ju sam izvesti na ovogodišnjem festivalu Aurea fest u Požegi.

Povratak je to tvorca brojnih poznatih hitova u pjevačkoj karijeri. Za pjesmu je ovih dana snimljen i spot, a radio ga je Đakovčanin Mario Šulina. Pojedinosti o pjesmi i spotu otkrio nam je Geronimo.

- Zanimljivo je da melodiju zajedno sa mnom potpisuje Kenan Dedić, moj prijatelj i suradnik, koji je sada teško bolestan. Tu mi je melodiju Keno donio prije tri godine i od tada mi ne izlazi iz glave. Budući da nekoliko pjevača nije uzelo pjesmu, odlučio sam je ja snimiti jer jako vjerujem u nju. Dopisao sam melodiju za strofe i tekst pjesme. Pjesmu su prepoznali ljudi iz Aurea festa Požega i pozvali me da s njom nastupim 4. rujna na spomenutom festivalu, što mi je osobita čast i zadovoljstvo. Aranžman i produkciju povjerio sam Zvjezdanu Marjanoviću, koji je angažirao vrhunske glazbenike, među kojima su Ante Gelo i Dragomir Herendić Dragianni - kaže Geronimo te dodaje:

“Ovih dana snimili smo i kadrove za spot, koji sam povjerio Mariju Šulini i njegovoj produkciji Nova. Spot je sniman na lokaciji dvorca Prandau Normann u Valpovu i radnja govori o vječnoj temi zabranjene ljubavi. U spotu se pojavljuju moji prijatelji i suradnici Ado Iftić iz grupe Camino Verde, Elly Ramić i Hrvoje Bilić kao svirači, a glumačku ekipu čine Zdravko Šinjori, Danijela Ištaković, Maja Jakšić, Marija Mrvičin i Željko Mrvičin.” Geronimo nam je otkrio i planove za budućnost.

- Ovaj moj povratnički singl u pjevačke vode nakon velike pauze ujedno najavljuje i moj novi album, koji polako spremam, a na kojem će se naći i neki od mojih najvećih hitova koje sam radio za druge pjevače, u mojoj izvedbi i na malo drugačiji, moj način. Bit će tu i nekih pjesama koje možda nisu dobile adekvatan tretman pa su slabije zapažene, a ja jako vjerujem u njih - poručuje Geronimo.

Maja MUŠKIĆ
Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana