Regija
ŽUPANJA

Proglašeni najuspješniji jahači
Objavljeno 20. kolovoza, 2015.

Na 2. Jahačkim igrama u organizaciji KC Županjski kas, održanima protekle nedjelje u sklopu obilježavanja Dana Županje, održano je nekoliko natjecanja u raznim kategorijama. Najuspješniji u bacanju potkova među predškolskom djecom bili su Lucija Puškarić, Klara Svirčević i Lovro Filipović.

U kategoriji djece od 1. do 4. razreda prva tri mjesta osvojili su Leo Božić, Lara Živković i Marija Magdalena Emel, a od 5. do 8. razreda: Antun Oršolić, Ema Džinić i Maja Karabalić. U potkovijadi su se okušali i srednjoškolci do 18. godina, a najuspješniji su bili Matej Josipović, Karlo Krznarić i Matej Bobalić.

Na Jahačkim igrama u natjecanju u preciznosti i brzini svladavanja zadanog parkura s preprekama u kategoriji juniora nagrađeni su trinaestogodišnjaci: Lucija Jurić, Matea Šimić i Nino Bilić. Zavidno jahačko umijeće u kategoriji seniora pokazali su Martina Baričević iz Županje, Dora Majstorović iz Vinkovaca i Darko Dominković iz Bošnjaka, koji su zasluženo ponijeli laskave naslove najboljih jahača na nedjeljnim Igrama.(M.L.O)

Možda ste propustili...

U STRUKOVNOJ ŠKOLI, STRUKA UPOZORAVA:

Pronašle zmiju u učionici, rano ljeto poremetilo i njih

NA NATJEČAJU 254 UČENIČKA RADA IZ RH

Odabrani najbolji šeširi osnovaca

Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana
1

CESTA MAĐARSKA - BELI MANASTIR

Obavljeno približno 50 posto zemljanih radova

2

NA NATJEČAJU 254 UČENIČKA RADA IZ RH

Odabrani najbolji šeširi osnovaca

3

UREĐUJU ZELENE POVRŠINE, POČELA SADNJA CVIJEĆA

Cvjetne će gredice s više od 4000 ljetnica uljepšati grad