Novosti
ISLAMSKA DRŽAVA - KULT SMRTI BEZ PREMCA

Mržnja je njihovo najopasnije oružje!
Objavljeno 12. kolovoza, 2015.

Vezani članci

GRAĐANI NE VJERUJU TVRDNJAMA TZV. ISLAMSKE DRŽAVE

Vrpolje u suzama: Ne možemo vjerovati, pa on ne bi ni mrava zgazio

S uočavamo se s najopasnijom terorističkom ideologijom koja bi zapalila cijeli svijet da može! To je, prije nekoliko dana, rekao egipatski predsjednik Abdel Fatah al-Sisi.

Nitko ne zna kako je Islamska država nastala, ni uz čiju sve pomoć. Činjenica jest da su sunitski islamistički radikali iskoristili slom Iraka i Sirije koji se dogodio u režiji naših američkih saveznika, kako bi zavladali golemim prostorom gornje Mezopotamije i započeli sustavan teror golemih razmjera. Sjetimo se samo da je čak i dobitnik Nobelove nagrade za mir, mladić zvani Barack Obama, zamalo započeo kampanju zračnih udara na Damask kako bi skratio Bašara al-Asada za glavu, no do kaosa je došlo i drugim sredstvima. Jučer smo gledali hrvatskog premijera Zorana Milanovića u iskrenom žaljenju, s knedlom u grlu. Nažalost, još pamtimo njegovo neozbiljno kreveljenje na Vladinoj sjednici prilikom donošenja odluke o izvozu hrvatskih kalašnjikova na Bliski istok, koji su, naposljetku, završili u rukama terorista iz redova Islamske države (“Znači to je puška AK-47 djevojačkog prezimena Sturmgewehr, hehehe”).

Pripadnici oružanih snaga Islamske države danas koriste sofisticirano oružje proizvedeno u Sjedinjenim Državama, poput haubica M198, tenkova M1 Abrams i helikoptera UH-60 Blackhawk, koje su zaplijenili od iračke vojske.

Ipak, najrazornije i najopasnije oružje kojim raspolažu bojovnici islamskog kalifata jest strahovita mržnja prema svima drugima i drukčijima! Bez obzira na to je li riječ o lokalnim kršćanima, Jezidima, šijitima ili zapadnjacima.

Zazivajući nedavno smak svijeta, ovaj nihilistički kult smrti, koji je uvelike nadmašio asasine, akindžije, bašibozuk i binladenovce, od kojih su neki haračili i našim krajevima (Beograd se u doba Osmanlija nazivao Dar ul Džihad, Kuća Džihada!), ozbiljno prijeti svemu što je naša civilizacija postigla. Hoćemo li tome zlu pronaći lijeka?

Piše: Draško CELING

Ovaj nihilistički kult smrti ozbiljno prijeti svemu što je naša civilizacija postigla

Možda ste propustili...

VJERUJE U DOGOVOR LIJEVIH I DESNIH

Milanović: Istanbulska konvencija nije bitna

20. TRAVNJA U HOTELU SHERATON U ZAGREBU

Predstavljanje uglednih škola

PRAVOBRANITELJICA ZA RAVNOPRAVNOST SPOLOVA

Kaznena prijava protiv Matanića