Mozaik
POZNATI LJETUJU: ANTONIJA DAMJANOVIĆ, MISS SLAVONIJE I BARANJE

Odmorila se u Crikvenici sa sestrom
i prijateljicama, a sad je vrijedna
na štandu svog OPG-a
Objavljeno 10. kolovoza, 2015.

Ivankovčanka Antonija Damjanović, aktualna Miss Slavonije i Baranje za 2015. godinu, inače članica Udruženja manekena Loreena Vinkovci, svoje ljeto provela je odmarajući se u Crikvenici.

U grad gdje se natjecala za Miss Hrvatske Antonija je došla još malo razgledati sve njegove ljepote.

- Na moru je bilo jako lijepo, pogotovo u gradu gdje sam se natjecala za Miss Hrvatske. Plaže i noćni život Crikvenice su jako dobri, tako da sam se lijepo odmorila uz svoju sestru Luciju i prijatelje koji su također bili u Crikvenici. Jednu večer našla sam se i s aktualnom Miss Hrvatske Majom Spahijom, kojoj želim puno uspjeha na izboru za Miss Svijeta. Deset dana brzo je prošlo, napunila sam, ono što se kaže, baterije za ostatak godine i s puno samopouzdanja vratila se u svoje rodno mjesto, moje lijepo Ivankovo - priča Antonija Damjanović.

Moramo istaknuti da obitelj Damjanović ima svoje obiteljsko poljoprivredno gospodarstvo, na kojem ima i proizvodnju suhomesnatih proizvoda, od kojih posebno treba istaknuti kulen, koji je, prema riječima mnogih, jako ukusan. Osim toga na svom gospodarstvu imaju nasade breskvi i jabuka te nadaleko poznate šparoge. Antonija nije obična misica, koja odlazi na svakodnevna snimanja i većinu svog vremena provodi po salonima ljepote, nego Antonija najveći dio svog vremena provodi radeći na svom gospodarstvu te prodajući breskve, jabuke i šparoge na štandu.

- Imamo veliko gospodarstvo i treba se svaki dan aktivno uključiti, jer treba ubrati plodove mukotrpnog rada. Imamo puno bresaka i, kad nisam na treningu karatea, svoje slobodno vrijeme provedem za štandom, gdje prodajem breskve. Puno je posla i u poljoprivredi nema stajanja, ali se uvijek nađe vremena za odmor i društvo - ispričala nam je Antonija.M.Kokaj

Antonija najveći dio svog vremena provodi radeći na svom gospodarstvu te prodajući breskve, jabuke i šparoge na štandu

Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike