Sport
PIVOT NEXE-A OBAVIO LIJEČNIČKI PREGLED

Marinu Sakiću još dva tjedna longeta
Objavljeno 3. kolovoza, 2015.

Marin Sakić, kružni napadač NEXE-a, obavio je pregled u Rijeci nakon što mu je početkom ljeta operirano stopalo. Liječnik je procijenio da mu se još dva tjedna stavi nova longeta. Riječ je naime o stopalu na kojem je zapravo obnovljena stara ozljeda pa je stoga jasan liječnikov oprez. Sakić stoga nije ni započeo pravu rehabilitaciju, ovaj Riječanin pomalo tek koristi blagodati Jadranskog mora jer kupanje u njemu također služi kao “eliksir” za njegovo stopalo. No, hoće li novi detalj nakon pregleda i usporiti Marinov povratak na parket?

- Kada su takve ozljede u pitanju, onda je bolje i tjedan dana vratiti se ranije negoli tjedan dana kasnije pa da se opet dogodi nova obnova ozljede i nova višemjesečna odsutnost. Stoga, kada je Sakić u pitanju, a i bilo tko drugi, nema žurbe - rekao je trener NEXE-a Zdenko Kordi, koji kod ostalih igrača zasad nema nikakvih zdravstvenih problema.

Podsjetimo, osim kapetana Marka Mrđenovića, na poziciji pivota Kordi ima na raspolaganju još Damira Halilkovića, koji je stigao u Našice ovoga ljeta. (K.L.)

Možda ste propustili...

PLAN JE SKOVAN, ČEKAJU SE ODGOVORI IGRAČA

Revizija pa tek onda šoping

SUPERSPORT PRVA NOGOMETNA LIGA

Bez pobjednika u Vukovaru i Vinkovcima

Najčitanije iz rubrike