Crna kronika
NEOBIČNA NEZGODA U OSJEČKOJ RETFALI

Skrivio sudar pa pobjegao zajedno sa suvozačem!
Objavljeno 3. kolovoza, 2015.
Na cestovnom mostu kod Tvrđavice sudarila su se tri automobila

OSIJEK – U Osijeku se u petak oko 20.20 u Sljemenskoj ulici dogodila prometna nezgoda u kojoj je lakše ozlijeđena 21-godišnja vozačica Renaulta. Na njezin je auto naletio VW Golf kojim je upravljao još uvijek nepoznati vozač. Ne zna se tko je jer je odmah nakon nezgode istrčao iz Golfa i pobjegao!

Golf se kretao Dalmatinskom ulicom, koja nema prednost. Na raskrižju sa Sljemenskom nije se zaustavio, nego je udario u Renault kojim je upravljala 24-godišnjakinja. Istraga prometne nezgode i dalje je u tijeku, doznajemo od Darija Premeca, glasnogovornika Policijske uprave osječko-baranjske.

Očevici koje smo zatekli na mjestu nezgode kažu da su nakon sudara dvije osobe izišle iz Golfa i trčeći pobjegle. O silini sudara svjedočili su potpuno razbijeni automobili, kao i njihovi dijelovi koji su se razletjeli nekoliko metara unaokolo. U vrijeme očevida Sljemenska je bila zatvorena za promet, koji se preusmjeravao na okolne ulice. Za bjeguncima se traga.

Očevidna ekipa PU osječko-baranjske imala je posla i jučer nešto prije 17 sati, zbog sudara triju automobila na osječkom cestovnom Mostu dr. Franje Tuđmana s baranjske strane. Zbog još neutvrđenih razloga došlo je bočnog sudara Opel Astre koja se kretala prema Bilju i Mazde 323 koja je išla prema Osijeku. Nakon toga, u nekontroliranom kretanju, Mazda se direktno sudarila s Passatom karavan koji se kretao iza Astre. Prednji kraj obaju automobila potpuno je uništen. Kako neslužbeno doznajemo, nekoliko je osoba prevezeno u KBC Osijek, a kakve su ozljede, doznat će se nakon očevida.

U vrijeme očevida promet cestovnim mostom bio je otežan, što je prouzročilo veće gužve, s obzirom na to da su se Osječani vraćali s kupanja na Copacabani te s plaže kod željezničkog mosta. Policajci su vozila propuštali izmjenično, a cesta je tijekom uklanjanja uništenih vozila kratko bila potpuno zatvorena.

Sandra LACIĆ
UMRO DEVET DANA NAKON SUDARA S KAMIONOM

Četrdesetčetverogodišnji vozač podlegao je teškim ozljedama devet dana nakon prometne nesreće koja se dogodila na cesti između Koške i Harkanovaca.

- Nesreća se dogodila 21. srpnja u 16.05 na cesti između Koške i Harkanovaca. Automobil kojim je upravljao 44-godišnjak prešao je na lijevu stranu kolnika, nakon čega je prednjim lijevim dijelom udario u prednji lijevi bočni dio kamiona s prikolicom kojim je upravljao 24-godišnjak. Automobil je nakon sudara sletio u kanal. Vozač je s teškim ozljedama prevezen u KBC Osijek, gdje je preminuo 30. srpnja, doznajemo od Darija Premeca, glasnogovornika PU osječko-baranjske. To je 19. osoba koja je poginula ove godine na prometnicama Osječko-baranjske županije.

Možda ste propustili...

PIJANI VOZAČI “AKTIVNI” ZA VIKEND

Visoke kazne ne sprječavaju ih da počnu voziti

NOVE ŽRTVE KIBERNETIČKIH KRIMINALACA

Lažne SMS poruke stajale ih tisuća eura

POLICIJA UPOZORAVA NA KRIVOTVORINE

Kolaju krivotvoreni euri

Najčitanije iz rubrike