Sport
TRENER ISTRE 1961 IMA PROBLEMA U MOMČADI

Bez obzira na ime i prezime, utakmicu će početi zdravi igrači
Objavljeno 1. kolovoza, 2015.

Opterećeni zdravstvenim i nekim drugim problemima, nogometaši Istre 1961 jučer su krenuli put Osijeka, gdje ih danas (19 sati) očekuje susret četvrtog prvenstvenog kola. U kolikoj je dvojbi trener Igor Pamić što se tiče početnog sastava s kojim će istrčati u Gradskom vrtu, najbolje može potvrditi činjenica što je za danas odredio još jedan trening, nakon kojeg će odlučiti s kojom će se momčadi suprotstaviti Osječanima. Heister, Đurić, Pavlović i Salanović su četvorka koja posljednjih dana zbog zdravstvenih tegoba nije trenirala, Zlomislić je bio odsutan zbog smrtnog slučaja u obitelji, Vuković i Vukman i dalje su izvan stroja.

- U problemima smo, nemamo što kriti, ali bez obzira na ime i prezime, utakmicu će početi samo zdravi igrači, definitivno - decidiran je bio Igor Pamić, trener Istre 1961.

- Bilo bi šteta kad ne bih mogao računati samo na jednog od upitnih, jer su to igrači koji su mi u ovom trenutku možda i u najboljoj formi, no u ovom dijelu sezone ne možemo riskirati da zbog jedne utakmice izgubimo igrača na duže vrijeme, a, s druge strane, ima dečki koji su prošli pripreme i čekaju svoju šansu.

Istra 1961 u Gradski vrt stiže kao trenutno drugoplasirana momčad lige sa šest bodova, a Osječani su tri stepenice niže s dva boda manje.

- Normalno da još uvijek nisu u idealnom stanju, ali Osječani su u prošlom kolu u Splitu bili blizu izjednačenja, a ne smijemo zanemariti ni da su remizirali s Dinamom u utakmici u kojoj im "modri" u drugom poluvremenu praktički nisu stvorili šansu za gol. Usto su u gostima dobili Zagreb, imaju prepoznatljivu igru, a Beseka držim jako dobrim trenerom - dodao je Pamić. - Međutim, danas ih očekuje potpuno drukčija utakmica od prethodne tri, čak i u pripremi, jer će prvi put u sezoni biti prisiljeni napadati, a mi ne moramo puno mijenjati. Pokušat ćemo to iskoristiti jer smo pokazali da smo jako dobri kad igramo postavljenu obranu i da možemo zatvoriti sve prilaze našem golu - dodao je Pamić. (R. I.)

Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike