TvObzor
SHOW "ZVJEZDICE"

U žiriju Luka Nižetić, Zdravko Šljivac, Enis Bešlagić, Alka Vuica i Vanna
Objavljeno 31. srpnja, 2015.
“Zvjezdice” su glazbeno-natjecateljski show u kojem sudjeluju dječaci i djevojčice u dobi od 6 do 15 godina

O najmlađim talentima u RTL-ovom glazbenom natjecateljskom showu “Zvjezdice” odlučivat će najpoznatija imena naše estrade. Jedna od najvećih pjevačkih diva u Hrvatskoj Vanna, koja već 25 godina puni dvorane svojim neosporno najljepšim ženskim vokalom na ovim prostorima, zauzet će jedno od pet mjesta u žiriju “Zvjezdica”. Vanna je svoju karijeru započela kao pjevačica grupe E.T., a davne 1997. izdala je svoj prvi samostalni album i od tada je jedna od najcjenjenijih pjevačica u Hrvatskoj.

Autorica tisuću pjesama

Također, mjesto u žiriju pripalo je i jednoj od naših najpoznatijih kantautorica Alki Vuici, autorici hitova i pjevačici koja je napisala više od 1000 pjesama od kojih su mnoge postale bezvremenski hitovi poput “Gdje Dunav ljubi nebo” i “Danas sam luda” za Josipu Lisac, tri velika Tajčina hita, “Moj mali je opasan”’, “Hajde da ludujemo”, te “Don Juan i smokvica”, “Ja sam zaljubljen” Tonija Cetinskog, a i sama je otpjevala hitove poput “Laži me”, “Varalice”, “Otkad te nema”, koji i danas pune dvorane. Njezina novija izdanja imaju milijunske preglede na Youtubeu.

Glazbenik Luka Nižetić, koji je tijekom desetogodišnje karijere stekao status velikog miljenika djece, a ponajviše ženskog dijela publike, upotpunit će peteročlani žiri. Luka je totalno drugačiji od drugih, prava južnjačka energija, što potvrđuje svojim dosadašnjim hit-naslovima poput “Proljeća”, “Juga” i posljednjeg “Amsterdam”.

Voditelji Doris Pinčić Rogoznica i Nives Čanović

Uz njega će sjediti i osnivač i dirigent najpoznatijeg hrvatskog djevojačkog zbora “Zvjezdice”, maestro Zdravko Šljivac.

Tu je i Enis Bešlagić, koji će svojom duhovitošću i pozitivnošću razveseljavati kako naše gledatelje tako i sve koji budu na snimanju emisija.

“Zvjezdice” su glazbeno-natjecateljski show u kojem sudjeluju dječaci i djevojčice u dobi od 6 do 15 godina, a mlade će talente kroz show, koji uskoro počinje sa snimanjem voditi Doris Pinčić Rogoznica i Nives Čanović u backstageu.

Foto: RTL TV
Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike