Mozaik
SINOVI RAVNICE NAJAVILI PRVI “KIRBAJ GODINE”

Predstavili svoj spot
za pjesmu “Robija”
Objavljeno 31. srpnja, 2015.

Jedan od trenutno najangažiranijih bendova, Sinovi ravnice, predstavlja novi, osmi zaredom, singl “Robija“, kojim najavljuje i skorašnji izlazak novog albuma. Izvrsna je to najava za veliki koncert koji pripremaju u Domu sportova ove jeseni. Kao većina njihovih pjesama, i “Robija” je ljubavne tematike i na njoj je radio već provjereni dvojac: glazbu i aranžman potpisuje Boris Đurđević, a tekst Valerija Đurđević. Za pjesmu je snimljen i videospot u režiji njihova dugogodišnjeg prijatelja i suradnika Darka Bušnje.

- Obožavam pjevati ljubavne pjesme pa mi je tako i pjesma “Robija” dala poseban osjećaj i težinu nje same - rekao je Marijan iz Sinova ravnice.

Iza kamere se kao pomoćnik Darku Bušnji našao Vladimir Andrić, a za rasvjetu i svjetlosne efekte na setu bio je zadužen Ivan Pesorda. Posebnu ulogu u spotu imali su psi Eli i Princess, koje su im ustupili Goran Čućković i Stipo Stanković.

- Suradnja s tim ljudima je posebna najviše zbog toga što nema nervoze, a organizacija je na nivou, što snimanje čini lakšim – rekao je Igor Rojka.

Spot se snimao na nekoliko lokacija: firma Unidal na čelu s Dragom Osrečkim ustupila im je prostor stare zgrade, a neki kadrovi snimani su i u lovištu Stari Kunjevci. Sinovi ravnice pripremaju se za prvi “Kirbaj godine”, u Domu sportova 12. studenoga, kada će zajedno sa svojim kolegama tamburašima Slavonia bandom i Mejašima pokušati još više podići letvicu kada su u pitanju njihovi izvrsni live nastupi. Ulaznice možete potražiti u prodaji već danas, i to po nižim cijenama do 1. kolovoza: 40 kuna za stajanje i 50 za sjedenje, na svim prodajnim mjestima sustava Eventim ili online na www.eventim.hr. U prodaji su i VIP ulaznice, koje uključuju ulaznicu i majicu, a majica će se dobivati na licu mjesta, u Domu sportova. Pretprodajna cijena VIP ulaznica je 150 kuna, a ako ih ostane na dan eventa, iznosit će 190 kuna.(T.K.)

Možda ste propustili...

TRAILER ZA NOVI FILM S JOAQUINOM PHOENIXOM I LADY GAGOM

Joker više nije sam, s njim je Harley

NOVI SPIN NA HOROR PROŽET CRNIM HUMOROM

“Abigail” u kinima: Otkačena zabava puna krvave akcije

NA PODRUČJU JUŽNE KALIFORNIJE

Lego kockice na udaru lopova

Najčitanije iz rubrike