Osijek
DRUGA OSJEČKA LJETNA NOĆ U PETAK, 31. SRPNJA

Večer u znaku funka, countryja i glazbe 80-ih
Objavljeno 30. srpnja, 2015.

Nešto staro, nešto novo, zanimljivo, uz dobru zabavu i glazbu, u znaku funka, countryja i glazbe 80-ih. Tako je Željko Lončar, voditelj Odsjeka za protokol i promidžbu Grada Osijeka, najavio drugu ovogodišnju Osječku ljetnu noć, koja se održava sutra, 31. srpnja, posljednjeg petka u mjesecu.

- Želja nam je da i u vrijeme godišnjih odmora grad živi. Zato Turistička zajednica podupire nastojanja Grada da ta tri petka tijekom ljeta obilježimo zanimljivim zabavno-glazbenim programom i bogatom ugostiteljskom ponudom - rekao je Saša Uranjek, direktor Turističke zajednice Grada Osijeka.

Konferencija za novinare održana je u Sakuntala parku, na neobičnim ali ugodnim foteljama od prirodnih materijala. Bila je to ideja Ivana Grgića, osnivača kreativne agencije Adverta, koja je nedavno organizirala prvi glazbeno-ambijentalni festival In da sofa u Osijeku. Tu će priču nastaviti u Sakuntala parku u drugoj Osječkoj ljetnoj noći.

- Uz prigodni namještaj, pripremili smo glazbeni program, za koji su zaduženi poznati osječki DJ-vi Kema i Umbo. Nismo zaboravili ni ugostiteljsku ponudu, pa će odrasli posjetitelji kušati koktel mosquito, a djeca bezalkoholne koktele. Predstavit ćemo i vinariju Siber, uz gosta somelijera - rekao je Ivan Grgić iz Adverte.

Osječka ljetna noć imat će i sportski program, u sklopu kojega će se održati košarkaški turnir na Trgu slobode, koji je predstavio Dražen Dogan, tajnik Košarkaškog saveza grada Osijeka: “U svrhu promocije EuroBasketa, koji se održava u rujnu, imat ćemo promocijski turnir 3 na 3.”

Na Trgu Ante Starčevića svoje autohtone proizvode prezentirat će 30-ak proizvođača iz Slavonije i Baranje. Zanimljiv program najavio je Željko Pavković iz agencije Osijek-danas: “Glazbeni program, uz koncert Smoke Rainbow, bit će u znaku country-glazbe. Posebno iznenađenje je rodeo na mehaničkom biku, a pripremili smo još dječji zabavni park i Čarobni kutak uz mađioničara Sašu Gerbera.”

Gradski vijećnik i član Stranke umirovljenika Dragutin Medvidović pozvao je umirovljenike da se nakon prve, pridruže i zabave i na drugoj Osječkoj ljetnoj noći. Za dobru zabavu pobrinut će se plesne skupine Shine i Feniks. ŠPU Feniks, otkrio nam je Siniša Danilović, priprema Nostalgija čagu We all love 80's and 90's na otvorenom s početkom u 20 sati u Lotus City Caffeu na Trgu slobode. V. Latinović

Možda ste propustili...

JEDNI U BIH, DRUGI U ZAGREBU, TREĆI RASUTI PO SVIJETU...

Livnjaci se družili u Parku prinčeva

SA ZIMSKE SLUŽBE RAVNO NA KOMARACE

Počeli larvicidni tretmani u Bilju

NASTUPNI POSJET VELEPOSLANICE SLOVAČKE HANE KOVAČOVE

Želim povećati zanimanje za slovački jezik i kulturu

Najčitanije iz rubrike