Sport
TURNIRI U PROMOCIJI EUROBASKETA 2015.

Prijave za Osijek i Slavonski Brod
Objavljeno 29. srpnja, 2015.

OSIJEK - Hrvatska košarkaška reprezentacija trenutno je na istoku Lijepe Naše. Slavonski Brod jedna je od pripremnih baza izabranika Velimira Perasovića za predstojeći Eurobasket. Znamo da se jedna skupina igra i u našem glavnom gradu, stoga je HKS odlučio promociju osnažiti organiziranjem prigodnih “3 na 3” turnira po regijama. Nakon Šibenika, Zadra, Rijeke i Pule karavana stiže u Slavoniju. U četvrtak se igra na brodskom Korzu, a u petak će hakleri pokazati svoje umijeće u gradu na Dravi, točnije, na Trgu Ante Starčevića.

Broj ekipa je ograničen, može nastupiti maksimalno 16 “trojki” (u prijavi ima mjesta i za rezervu), a za najbolje predviđene su i nagrade. Primjerice, najbolja “klapa” će uz Franckov poklon-paket zaslužiti i osam ulaznica za prijateljski ogled u Areni 14. kolovoza s Njemačkom te za turnir na kojem od 26. do 28. kolovoza uz naše još igraju Estonija, Izrael i BiH, a MVP turnira bit će nagrađen i vrijednim telefonom (Lenovo). Naravno, kako su nas izvijestili iz Košarkaškog saveza grada Osijeka, bit će i organiziranih igara za posjetitelje, one najmlađe, ali i starije, kao i one iz javnog života. Stoga, dođite na mjesta okupljanja u Slavonskom Brodu i Osijeku, gdje program počinje od 17 sati.

Zainteresirani prijaviti se mogu na adresi www.hks-cbf.hr ili e-mail adresi tonci.anzulovic@hks-cbf.hr. Oni u Osijeku imaju još opcija, a to su mail kosarkaski.savez.osijek@gmail.com, telefoni 091/109-1453 i 031/638-561 te osobno u prostorijama Saveza u dvorani Zrinjevac (2.kat). (N.B.)

Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana