Mozaik
TVORNICA PLETENINE MAKO IZ OSIJEKA

Modele predstavlja Ivana
Gudelj u bajkovitom Tikvešu
Objavljeno 27. srpnja, 2015.
Ove sezone osvježenje su ocean zelena, kraljevsko plava, puder i boja šljive

Dok se ljetna kolekcija uspješno prodaje diljem Hrvatske i BiH, tvornica pletenine Mako iz Osijeka spremna je za svoj novi projekt: snimanje kampanje za kolekciju jesen/zima 2015./16.

Tvrtka “Mako” naglasak stavlja na lokalpatriotizam i za snimanja isključivo bira domaće lokalitete i suradnike. Ovaj put priča se odvija u šumi i vikend-naselju u Tikvešu gdje su nikla maštovita i raznolika etnoimanja. Inspiraciju za svoje modele dizajnerski tim iz Makoa pronalazi u uspješnoj poslovnoj ženi koja nakon napornog radnog dana zna naći vremena za svoja mala zadovoljstva. Ovaj put uloga modela pripala je mladoj i iznimno talentiranoj osječkoj glumici Ivani Gudelj koja je savršen ambasador i prezentator Makoovih modela. Ove sezone osvježenje su ocean zelena, kraljevsko plava, puder i boja šljive. Ove boje pojavljuju se i u kolekcijama ostalih high street brandova. Kombinacija koja će obilježiti jesen je crno-bijela. Osim leopard printa koji je bio apsolutni hit i prošle godine, jesen 2015. bit će u znaku zmije, krokodila i pepita uzorka.

- Novitet koji tvrtka Mako stavlja pred potrošače je kombinacija pletenine i single-jersey viskoze. Kolekcija obiluje vrlo udobnim, nosivim pletenim haljinama, suknjama, tunikama, rolkama i kardiganima. Našla se tu pelerina i još jedan hit - pleteni i precizno krojeni kaput - podijelila je s nama ing. teh. Ana Piskač-Dimitrijević.

Osim odjeće, neizostavan dio u životu svake žene su make-up i frizura. Trenutno je hit na svjetskim pistama ruž boje fuksije, ali u nadolazeće hladnije dane usne su naglašene jakim mat bojama od jako crvene do zagasite boje šljive.

- Kad naglašavate usne, sve drugo treba biti neutralno zbog što jačeg efekta. Rumenila od najsvjetlije nijanse marelice do najtamnije boje breskve. Oči su tu da se njima igramo, nježnije za preko dana, upadljive za večer, stoga uživajte u nijansama i paletama boja - kaže vlasnica studija Vincer, Martina Vincer, koja je zaslužna za Ivanin vrhunski make-up. Za savršenu frizuru zaslužna je Ana Savković, predstavnik lanca salona za njegu i ljepotu S'lady. Prekrasni luksuzni nakit izrađen od visokokvalitetnih materijala otkriva vrlo chic, svečane modele osječke poduzetnice i vrlo uspješne dizajnerice nakita Vlatke Andrlon, također iznimno važne karike bez koje Makoove kampanje ne bi bile tako očaravajuće. Kako bi sve to bilo prikazano i prezentirano vama u najboljem svjetlu, zaslužan je, kao i do sada, poznati osječki fotograf Marin Franov. Za multimedijalnu aktivnost Makoa odgovoran je tim Hadgehog perfectionsa. Dok se snimak nove kolekcije ne pojavi, uživajte u trenutnoj ponudi modela na Makoovoj stranici www.mako.hr.

“MAKO”

ZA SNIMANJA ISKLJUČIVO BIRA DOMAĆE LOKALITETE I SURADNIKE

Možda ste propustili...

U ORGANIZACIJI ZAKLADE “HRVATSKA ZA DJECU”

Maturanti iz domova zasjali na posebnoj modnoj reviji

U IZRAVNOM PRIJENOSU NA HRT-U NASTUPIT ĆE DVADESET IZVOĐAČA

Premijerne izvedbe i jaka konkurencija na 71. Zagrebačkom festivalu

NAJBOLJA ŠKOLA ANIMACIJE ANIMAFESTA 2024

Nagrada školi La Poudriere

Najčitanije iz rubrike