Crna kronika
TRI NESREĆE U POŽEGI

Pijan mopedom udario auto
Objavljeno 25. srpnja, 2015.

POŽEGA - U ulici Vranduk u Požegi u četvrtak je 50-godišnji vozač mopeda Tomos, pod utjecajem 1,75 promila alkohola u krvi, izazvao prometnu nesreću. Mopedist pri mimoilaženju s vozilom koje je dolazilo iz suprotnog smjera nije ostavio dovoljan razmak, zbog čega je udario u Opel požeških registracije kojim je upravljao 29-godišnjak. Protiv 50-godišnjeg vozača slijedi prekršajni nalog.

Isto jutro oko 6.50 sati dogodila se prometna nesreća i u požeškoj ulici Arslanovci. Ondje je 46-godišnjakinja Volkswagenom požeških registracija skretala ulijevo na parkirališni prostor, a da prethodno nije propustila sva vozila koja se kreću iz suprotnog smjera. Pri tome je oduzela prednost drugom Volkswagenu kojim je upravljala 60-godišnjakinja. U prometnoj nesreći obje vozačice su lakše ozlijeđene, a protiv 46-godišnjakinje slijedi prekršajni nalog.

Tijekom prekjučerašnjeg dana dogodio se i jedan bijeg s mjesta prometne nesreće u Požegi, u Ulici Matice hrvatske. Policija traga za odbjeglim vozačem.S.Lacić

Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike