TvObzor
PICKBOX

Detaljan vodič za Disneyjevo ljeto
Objavljeno 24. srpnja, 2015.
Uz “Meridu” naučite što je hrabrost, uz simpatičnog robota “Wall-E”-ja kako pomoći zagađenom planetu, a uz “Alisu u zemlji čudesa” i “Priču o igračkama 3” uđite u čaroban svijet mašte

Sjećate se kada su vas vaši klinci nagovarali da ih vodite u kino gledati Život buba i Alisu u zemlji čudesa? Sada vi i vaši klinci možete kada god poželite i koliko god puta želite gledati 70 odličnih Disneyjevih filmova koje vam donosi Pickbox. Uz “Meridu” naučite što je hrabrost, uz simpatičnog robota “Wall-E”-ja kako pomoći zagađenom planetu, a uz “Alisu u zemlji čudesa” i “Priču o igračkama 3” uđite u čaroban svijet mašte. Veličanstveni Disneyjevi hitovi već vas sada čekaju na Pickboxu.

U animiranoj pustolovini “Život buba” čeka vas jedan blesavi mrav koji slučajno uništi cijeli urod koji su mravi ubrali za skakavce, ali i pokrene cijelu mravlju revoluciju. Tu je i šašavi psić “Grom”, prava holivudska zvijezda koja se uputi u uzbudljivu pustolovinu daleko od Hollywooda samo da bi spasila jednu djevojčicu. U “Legendi o medvjedu” vaši će klinci naučiti cijeniti sve životinje i saznati kako je super biti medvjed.

Disney za najmlađe

U svijetu u kojem žive samo auti jedan automobil prava je zvijezda. U dva nastavka crtića “Auti” vaši najmlađi uživat će u spektaklu koji će im prirediti Munjeviti Jurić, a poslije se mogu zabaviti uz šašave zgode malog “Tarzana”; “Žutu minutu”, gdje će vidjeti kako jedan hrabri pilić spašava grad, te uz “Pobunu na farmi”, gdje tri hrabre krave, jedno ždrijebe i druge životinje pokušavaju spasiti svoj dom od uništenja.

Disneyjevi klasici uveseljavaju djecu svih generacija, a ovo je idealna prilika da se prisjetite svojih najdražih. U sva tri nastavka o “Zvončici” naučite koliko je čaroban život sićušnih vila i u kakvu će se avanturu uputiti najpoznatija Disneyjeva vila. U oba nastavka “Zvonara crkve Notre Dame” saznajte kako su se sprijateljili Quasimodo i Esmeralda, a uz čak tri nastavka “Pepeljuge” prisjetite se najljepše romantične priče između dobre i siromašne Pepeljuge i markantnog princa. Pickbox vam donosi i pustolovine malog Mowglija, simpatičnog dječaka iz “Knjige o džungli 2” koji u ovom nastavku započinje sasvim novi život među ljudima.

Uzbudljiva animirana pustolovina

Kako izgleda kada mačke imaju jako bogate gospodare koji im ostave veliko nasljedstvo, gledajte u poznatoj Disneyjevoj uspješnici “Mačke iz visokog društva”. U “Sezoni lova” upoznajte jednog jako debelog medu Booga, pravu dušu od medvjeda. Boog započne neobično prijateljstvo s jednorogim jelenom Elliotom baš prije opasne sezone lova. U “Zovu divljine” tata lav odlazi u potragu za sinom lavom koji se izgubio u afričkoj džungli, a cijela avantura počinje već na opasnim ulicama New Yorka.

Pickbox vas vodi u uzbudljivu animiranu pustolovinu ovo ljeto, a vi i vaši mališani samo se pobrinite da imate mjesto za gledanje jer se Pickbox može gledati na plaži, u hladu, ispod bora, na ljetnoj terasi, na pedalini...

Pripremio: Nikola KUČAR
Možda ste propustili...

SCOOP BIOGRAFSKA DRAMA. REŽIJA: PHILIP MARTIN. GLUME: GILLIAN ANDERSON, KEELEY HAWES, BILLIE PIPER, RUFUS SEWELL, ROMOLA GARAI...

O novinarskom timu koji je razotkrio princa Andrewa

AKCIJSKA DRAMA “GRAĐANSKI RAT: SVAKOM CARSTVU DOĐE KRAJ”

Filmsko upozorenje na ekstremističku politiku

Najčitanije iz rubrike