TvObzor
NOVA TV: IGRA LAŽI

Ljubav - snažnija i dragocjenija od svega
Objavljeno 24. srpnja, 2015.
Život je poput igre i svaka igra ima svoja vlastita pravila, ali igranje po pravilima ne znači i pobjedu, jer jedino što se zapravo računa u životu jest sreća

Nova TV donosi još jednu uzbudljivu seriju koja na male ekrane vraća popularnu glumicu Hazal Kaya koju su gledatelji zavoljeli u ulozi Ferihe. U novoj seriji Hazal glumi Azru, mladu ambicioznu buntovnicu koja se cijeli život pitala zašto je njezina obitelj siromašna. Što je sve Azra spremna učiniti da dođe do bogatstva i uspjeha, te koliku žrtvu će morati podnijeti, otkrit će nam nova dramska turska hit-serija ''Igra laži'' (Ask).

Da ljude zamolimo da navedu nešto što novac ne može kupiti, neki bi rekli sreća, neki zdravlje, a neki ljubav. Ljubav - snažnija je i dragocjenija od bilo čega. Dragocjenija je čak i od novca. Nitko ne može kupiti ljubav, ma koliko bogat bio. Ne možemo nikoga prisiliti da nas voli.

Nitko ne može kupiti ljubav

Azra (Hazal Kaya) i Kerem (Hakan Kurtaş) nisu imali ništa osim ljubavi. Ljubav je dragocjenija od bilo čega, ali ne vrijedi ni novčića! Silno su voljeli jedno drugo. Upoznali su se na Sportskoj akademiji i otada se nisu razdvajali. No, je li ljubav bila dovoljna? Azra je jedva mogla uzdržavati svoju obitelj, a Kerem već neko vrijeme nije imao posao. Ukratko, ljubav je bila jedina dobra stvar u njihovim životima, a situacija bi uskoro postala još gora. Tada u njihove živote iznenada ulazi Šebnem (Asli Tandogan). Ona je bila samo još jedna Azrina bogata učenica dok se jednog dana nije onesvijestila na teniskom terenu. Šebnem je bila bolesna i umirala je. Rođena je u imućnoj obitelji i imala je sve što je ikad željela. Imala je sve što se novcem moglo kupiti, ali zapravo nije bila sretna. Čak se nije sjećala ni da je ikad bila zdrava, a uza sve to, nikad je nitko nije volio, a možda ni ona nije dovoljno voljela. Šebnem se bojala da će umrijeti, a da neće iskusiti ljubav. Bojala se i povjerila se Azri poput maloga djeteta. Azra je bila najbolje i najgore što joj se ikad dogodilo u životu. Bila je i anđeo i vrag, i prijatelj i neprijatelj. Kanila je iskoristiti Šebnem da ostvari svoje snove i spasi sebe i svoju ljubav, Kerema.

Glavne uloge

Može li netko žrtvovati svoju ljubav da je istodobno spasi? Smiju li toliko riskirati? Azra i Kerem. Nekoć su imali samo ljubav, ali kao kod svakoga tko je žrtvovao svoju ljubav za ljubav, svjetlost i tama započeli su bitku u njihovim dušama, a nakon što sve krene po zlu, više nema povratka.

Glavne uloge u seriji “Igre laži” (u originalu Ask) redatelja Ömüra Ataya, tumače Hazal Kaya, Asli Tandogan, Hakan Kurtaş, Nebahat Cehre, Erkan Can, Sevtap Özaltun, Nihal Koldaş, Tugay Mercan, Güneş Emir i Servet Pandur. Redatelj: Ömür Atay

Ne propustite novu dramatičnu priču o jednoj ljubavi koja će podnijeti vlastitu žrtvu, uskoro na Novoj TV.

Pripremio: Nikola KUČAR

PONEDJELJAK,

27.7., 20.05

GLAVNI LIKOVI

AZRA - Azra je rođena u obitelji donje srednje klase. Kad je njezin otac Halil završio u zatvoru, Azra je imala osam godina, a njezina majka Muzejen bila je trudna sa Semrom. Azra je u vrlo mladoj dobi imala mnogo odgovornosti. Tijekom cijelog svojeg djetinjstva Azra je bila buntovnica. Primijetila je kako se životi ostale djece iz škole razlikuju od njezina; na televiziji i u časopisima vidjela je kakve živote vode bogati i slavni i uvijek se pitala – zašto je njezina obitelj siromašna?

ŠEBNEM - Šebnem je jedna od onih osoba koje su rođene pod sretnom zvijezdom. Za razliku od Azre, bila je voljena kćer u bogatoj obitelji. Međutim, ljubav ju je nekako uvijek uspjela zaobići. Studirala je povijest umjetnosti i okušala se u različitim oblicima umjetnosti. Počela se baviti sportom samo zato što je osjetila da joj nedostaje nešto u životu. Stvari su se vrlo brzo razvile i zaljubila se u Kerema na prvi pogled… Ubrzo je postala uvjerena da je on muškarac kojeg je tražila čitavog života.

KEREM - Kerem je sin jedinac. Naočit je i uspješan mladi muškarac. Nije bio ambiciozan kao Azra i nije mu bio cilj postati bogat i uspješan. Prije nego što se, zahvaljujući Azri, zaposlio kao instruktor plivanja u sportskom centru, Kerem je bio nezaposlen više od godinu dana. Nakon što se zaposlio, Kerem je mislio kako će sve biti u redu, no nije mogao predvidjeti što će se dogoditi. Njegov otac počinio je samoubojstvo zbog dugova i ostavio sve dugove Keremu.

DŽAN - Džan je bogat, zgodan, obrazovan i uvijek u središtu pažnje… Nakon očeve smrti, njegova majka Neslihan pružila mu je sve što je poželio i razmazila ga kako bi lakše zaboravio na gubitak oca. Za njega, živjeti znači uživati. Ništa ga ne zabrinjava, ne razmišlja previše ni o čemu i nije ga briga za to što se događa oko njega. Smatra da postoji velika razlika između bogatih i siromašnih, te da se te dvije skupine ljudi ne mogu slagati.

NESLIHAN - Nakon što se Neslihan udala za muškarca kojeg njezina obitelj nije prihvatila, odbačena je iz obitelji. Ona zna što znači zaljubiti se i voljeti nekoga toliko da je osoba u stanju odreći se svega što ima. Jako je voljela Halduna, oca svoje djece Džana i Šebnem. Nakon suprugove prerane smrti, usmjerila je svoju energiju na održavanje obitelji na okupu i odgajanje djece najbolje što može. Ona je snažna žena i stroga majka koja želi sve kontrolirati. Može biti okrutna kada želi i to će i pokazati.

Možda ste propustili...

DOBRO DOŠLI U “KRALJEVSTVO SNOVA” NA HTV2

Zavodljivo carstvo ljepote, glamura, moći i novca

TREĆA SEZONA EMISIJE “BLAGA S BETTANY HUGHES”

Dosad neviđen pristup novim otkrićima

BRITANSKI DOKUMENTARNI FILM

Pokaži mi sliku: Priča o Jimu Marshallu

Najčitanije iz rubrike