Novosti
HUP I SDP

Trebamo brži rast
Objavljeno 23. srpnja, 2015.

Predstavnici Hrvatske udruge poslodavaca sastali su se u središnjici SDP-a s premijerom i šefom te stranke Zoranom Milanovićem te ministrima, a glavna tema sastanka bio je dokument “16 pitanja HUP-a”. Nakon što su pohodili gotovo sve parlamentarne stranke, odgovore na 16 pitanja, koja su, smatraju, ključna za gospodarski oporavak, predstavnici Hrvatske udruge poslodavaca potražili su u središnjici SDP-a. No, na odgovore iz te stranke poslodavci će morati pričekati do službenog početka kampanje.

"Naš program sadrži ili će sadržavati odgovore na sva ova pitanja, a već je u velikoj mjeri definiran ključnim dokumentima Vlade, gdje SDP vodi glavnu ulogu", rekao je potpredsjednik Vlade Branko Grčić i napomenuo da će SDP nastaviti razgovore s HUP-om.

"Pozdravljamo sve pozitivne pokazatelje koje imamo danas u društvu. No, detektirali smo tih 16 pitanja kako bismo brže rasli, razvijali se, bili konkurentni i produktivniji. Mi to želimo u partnerstvu s Vladom", rekla je Gordana Deranja, predsjednica HUP-a.(MS)