Crna kronika
ŠOKANTNA VIJEST ZABRINULA RODITELJE ŠKOLARACA

Manijak napastvovao dječaka (8) na školskom igralištu?
Objavljeno 21. srpnja, 2015.

Jučer u večernjim satima pojavila se stravična vijest kako je stariji muškarac silovao osmogodišnjeg dječaka na školskom igralištu mjesta u Slavoniji! Priča je to koja kruži među zabrinutim roditeljima djece. Službene potvrde o ovom strašnom događaju nema, a mjesto gdje se to navodno dogodilo ne možemo objaviti zbog zaštite identiteta nesretnog dječaka.

Sve se navodno zbilo pretprošlog vikenda kada je dječak otišao sa prijateljima igrati se na školsko igralište. Kako se nije vratio kući na vrijeme, zabrinuta majka krenula ga je tražiti. Kada je stigla u školsko dvorište, vidjela je kako na mračnom mjestu, na klupi u grmlju, njezin sin sjedi u krilu nepoznatog starijeg muškarca!

Žena je u očaju povikala i potrčala prema sinu, a manijak je skočio, odgurnuo dijete i pobjegao. Dječak je ostao stajati gol, tresući se od straha.

U ulicama gdje se nalazi škola, roditelji djece mlađe životne dobi ne mogu vjerovati da se ovakvo što doista dogodilo tu kraj njih. Zabrinuti su što se manijak kreće blizu njihove djece, a nitko o tome ne govori. Koliko je istine u cijeloj priči pokazati će vrijeme, ali je evidentno da je među roditeljima nastala panika.S.Lacić

Možda ste propustili...

POLICIJA U LOVU NA NEODGOVORNE VOZAČE

Turirali, bučili i divljali širim središtem Osijeka

INTERVENCIJA VATROGASACA U ALJMAŠU

Požar na pomoćnoj zgradi župnog ureda

GODINU I POL NAKON PLJAČKE

Uhićen pljačkaš 6 milijuna kuna

Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana
1

NAKON OČEVIDA SLIJEDI KRIMINALISTIČKA ISTRAGA

Potvrdilo se ono na što se od početka sumnjalo, požar u hali HŽ-a je podmetnut

2

MLADOM DILERU PRIJETI ZATVORSKA KAZNA

Nabavio ecstasy i marihuanu za prodaju na norijadi, optužen je

3

NA PODRUČJU OPĆINE STARA GRADIŠKA

Pronađeno tijelo nepoznate osobe u šumi