Osijek
VRKIĆ U MO BRIJEST

U Društvenom domu bit će samoposluga, pekarna, mesnica, bankomat, knjižnica...
Objavljeno 20. srpnja, 2015.

I pri najvećim vrućinama radovi na gradnji nogostupa u Usorskoj ulici u Brijestu ne staju. Obišao ih je jučer gradonačelnik Ivan Vrkić izrazivši zadovoljstvo uređenjem ovog dijela grada.

- Drago mi je kad se postigne odlična suradnja s nekom gradskom četvrti ili mjesnim odborom, a to je slučaj u Brijestu. Danas smo obišli dio nogostupa, a vrlo brzo postavit ćemo i rasvjetu, dok smo pripremili dokumentaciju za uređenje biciklističkih staza. Također, tu je i gradnja društvenoga doma - rekao je gradonačelnik, dok je gradski vijećnik Damir Kramarić istaknuo kako je riječ o završetku radova na nogostupu započetih 2014. godine, a nedavno je i dobivena građevinska dozvola za biciklističku stazu.

Ipak, najveća je kapitalna investicija Društveni dom koji je pod krovom, izrađena je i stolarija, a Kramarić se nada kako će do kraja godine imati zaključenu situaciju s privatnim investitorima.

- Prema projektima u planu je samoposluga u donjem dijelu Društvenog doma, kao i pekarna i mesnica, a nadamo se da će ondje biti i bankomat te u dogledno vrijeme i poštanski ured. Razmišljamo i o uređenju male knjižnice i nadam se da ćemo tu situaciju riješiti ubrzo - rekao je Kramarić, najavivši i vjerojatno uređenje manjeg dječjeg igrališta. M. Mihelić

Radovi na nogostupu započeti 2014. pri kraju su, a nedavno je dobivena građevinska dozvola za biciklističku stazu

Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana