Crna kronika
POLICIJSKA PRETRAGA KUĆE U BOROVU

Otac i sin uhićeni s dva kilograma droge
Objavljeno 21. srpnja, 2015.

VUKOVAR – Oko dva kilograma droge pronašla je policija kod dvojice muškaraca starih 51 i 28 godina. Droga je pronađena u pretrazi kuće i vozila.

– Policajci su tijekom vikenda proveli kriminalističko istraživanje nad 51-godišnjakom i 28-godišnjakom sa šireg vukovarskog područja. Prilikom pretraga kuća i vozila na širem vukovarskom području pronađeno je oko dva kilograma raznih opojnih sredstava - kratko se navodi u jučerašnjem policijskom priopćenju. Također, glasnogovornik PU u Vinkovcima Domagoj Džigumović potvrdio je kako je protiv dvojice muškaraca podnesena kaznena prijava, nakon čega su predani pritvorskom nadzorniku, dok su opojna sredstva oduzeta.

Neslužbena, pak, saznanja govore da je riječ o ocu i sinu iz sela Borovo pokraj Vukovara. Prema istom izvoru, kod njih je policija našla više od kilograma speeda, tragove kokaina i druga opojna sredstva na bazi amfetamina što bi, vjeruje se, moglo služiti kao sredstvo za miješanje droge. Navodno je tako pokazalo preliminarno vještačenje, dok će se točno znati o kojoj je drogi riječ nakon završetka vještačenja u Centru za vještačenja Ivan Vučetić u Zagrebu, kamo su zaplijenjena opojna sredstva poslana na analizu. Navodno su otac i sin i otprije poznati policiji.S.Butigan

Možda ste propustili...

POLICIJA BIH, HRVATSKE I EUROPOL

Velika akcija protiv krijumčara ilegalaca

ZA VIKEND U OSJEČKO-BARANJSKOJ ŽUPANIJI

158 prebrzih i 23 pijana vozača

Najčitanije iz rubrike