Sport
PRVO HRVATSKO PIVO 1664 UZ NK OSIJEK

Osječko pivo i bijelo-plavi
idu ruku pod ruku
Objavljeno 17. srpnja, 2015.
Potpisana je sponzorska suradnja dvaju osječkih brandova

NK Osijek je i ove sezone nastavio akciju druženja s navijačima uoči domaćih utakmica. No, ovaj put taj je event dobio i dodatnu dimenziju jer se jučer na njemu predstavio i novi sponzor bijelo-plave momčadi, osječko Prvo hrvatsko pivo 1664.

Pivo i nogomet uvijek su išli i idu ruku pod ruku jer navijači najčešće konzumiraju baš to piće, pa je odluka osječke pivovare da se nađe među sponzorima nogometnog prvoligaša s Drave sasvim prirodna. Prvo ovosezonsko druženje, čije je pokroviteljstvo Prvo hrvatsko pivo 1664 posve preuzeo na sebe, odigralo se na promenadi kod bivšeg restorana “Bijela lađa”. Time je samo nastavljena i još više učvršćena suradnja dvaju osječkih brandova, piva i bijelo-plavih, koja je sjajne dijelove imala pred kraj prošle nogometne sezone kroz navijački centar uz stadion Gradski vrt kada su u gradu na Dravi u supervažnim utakmicama gostovali Istra 1961 i Slaven Belupo.

Prije druženja nogometaši Osijeka prošetali su se šetnicom uz Dravu od spomenika Picassu do “Bijele lađe” gdje su se zadržali oko sat vremena krateći vrijeme u druženju s navijačima i dijeljenju autograma te promidžbenih letaka, a uz to su i pozivali simpatizere na nedjeljni susret protiv zagrebačkog Dinama. Nakon kratke šetnje, nogometaši su predahnuli uz osvježenje, a po paklenim vrućinama i navijačima je za žedna grla najbolje osvježenje bilo - Osječko 1664 pivo. Na druženju se navijačima i nogometašima trebao pridružiti i osječki gradonačelnik Ivica Vrkić, ali on je u to vrijeme s Ivanom Komakom iz Pivovare, imao ozbiljnu rundu poslovnih pregovora u Aljmašu. A sve u cilju pomoći NK Osijek.

- Nema posebnih razloga što smo se odlučili biti sponzori NK Osijek. Pratimo našeg prvoligaša dugo vremena u neobaveznom obliku, a sada smo prvi put potpisali i sponzorski ugovor s klubom. Isto tako, dugo godina pomažemo lokalni sport, posebice nogomet - kazao je direktor Pivovare Antonio Drobina te nastavio:

- Pivo i nogomet idu zajedno, a nama je ovim sponzorstvom cilj promovirati naš grad, klub i našu Pivovaru.

Osječko pivo i NK Osijek od sada idu zajedno, baš onako kako treba. Dva osječka branda jedan uz drugog. (G. S.)

Možda ste propustili...

U SUSJEDSTVU EUROPSKO PRVENSTVO U VESLANJU

Europska medalja važna, ali još je važnija forma za Pariz

DOBRA KADROVSKA SITUACIJA ZA ZORANA ZEKIĆA

Povratak suspendiranih Bralića i Lovrića

Najčitanije iz rubrike