Osijek
ODGOĐENI LETOVI IZ OSIJEKA

Putnicima povrat novca ili bukiranje karte za 9. kolovoza uz poklon-kartu
Objavljeno 18. srpnja, 2015.

Putnici koji su iz Osijeka trebali sutra (nedjelja) zrakoplovima Sea Aira poletjeti u Frankfurt, Stuttgart i München, unatoč najavama kako je 19. srpnja određen kao datum polaska nakon još jedne odgode, ipak neće poletjeti. Potvrdio nam je to Nando Kos, suradnik Sea Aira, dodajući da su u pitanju tehničko-organizacijski razlozi, zbog čega su letovi odgođeni za 9. kolovoza.

- Toga datuma letjet ćemo kako je i najavljeno, i to ponedjeljkom, srijedom i petkom u München i Stuttgart, a u utorak, četvrtak, subotu i nedjelju u Frankfurt. Nažalost za nedjelju, 19. srpnja, imali bismo tek 11 putnika i to bi bila totalno ekonomski neisplativa situacija, dok je u kolovozu popunjenost puno bolja. Inače, Sea Air ranije je startao s charter i cargo letovima, a nažalost s redovnim prometom u ova tri europska grada krenut će tek 9. kolovoza - pojasnio je Kos, dodajući da će se kompanija založiti i dodatnim linijama, odnosno manjim zrakoplovima, a u želji što bolje organizacije angažirali su i Lufthansine stručnjake kako bi im dali instrukcije koje bi destinacije na ovom podneblju mogli “pokriti” manjim avionima. U planovima su, kaže, i letovi na relaciji Osijek - Mostar.

Putnike koji su namjeravali putovati u neki od tri njemačka grada, pak, najviše zanima povrat novca. Kos kaže kako mogu prebukirati karte na nove datume i uz to dobiti jednu jednosmjernu poklon-kartu ili pak dobiti povrat novca. Kaže kako agencije preko kojih su se karte rezervirale također dobiju povrat sredstava te ističe da ni jedan putnik nije ostao zakinut za novac već kupljene karte. M. Mihelić

Možda ste propustili...

PROJEKT UDRUGE KREAKTIVA: UPOZNAJUĆI EUROPU UPOZNAJEM SEBE

Punoljetnost su obilježili putujući vlakom po Europi na trasi Orient Expressa

DESETO IZDANJE KREATIVNE RIZNICE

Rizničarska kreativnost usmjerava životopise

PETAK I SUBOTA

Pomozite, darujte krv

Najčitanije iz rubrike