Regija
3. ANTIČKE FILMSKE VEČERI U VINKOVCIMA

Stolovi puni bojica, papira, ljepila...
Objavljeno 9. srpnja, 2015.
Ponijeti kući svoj rad i pohvaliti se prijateljima bilo je za sve polaznike radionice više od samog rada

U sklopu 3. Antičkih filmskih večeri u Vinkovcima započele su radionice koje su već prvog dana održavanja okupile veliki broj djece, a i odraslih koji su došli na društvene igre.

Na dijelu gdje smo imali karemičku radionicu zamijetili smo jednu djevojčicu koja se odlično snašla u izradi vaza od gline. Naime, riječ je o Paulini Miljević, učenici petog razreda Osnovne škole Stjepana Antolovića iz Privlake kojoj je ovo bio prvi doticaj s glinom.

- Ovo mi je bilo baš super i nisam do sada imala priliku raditi predmete od gline. Možda se poslije uključim u neku radionicu izvan ovih Antičkih filmskih večeri - istaknula je Paulina.

Stolovi puni bojica, papira, ljepila dali su naslutiti da se tu puno crtalo, pisalo i stvaralo mnoga umjetnička djela. Možda neka od ove djece poslije budu veliki likovni umjetnici. Ponijeti kući svoj rad i pohvaliti se prijateljima bilo je za sve polaznike radionice više od samog rada.

U suradnji s Klubom ljubitelja znanstvene fantastike i fantazije “Titan Atlas” iz Osijeka organizirane su bile društvene igre vezane uz povijest.

- Na 3. Antičkim filmskim večerima došli smo predstaviti društvene igre i upoznati građane Vinkovaca, što mi radimo unutar našeg kluba. Prezentirali smo od onih laganih do teških igara kao što su Risk: Godstorm, Civilization itd. Kad govorimo o našem Klubu ljubitelja znanstvene fantastike i fantazije 'Titan Atlas' iz Osijeka, danas imamo oko 70 članova i stalno nam pristižu novi članovi. Volimo se družiti, igrati, pišemo puno, tako da imamo široku lepezu ponude za sve koju dođu k nama - istaknuo je Slaven Karakaš, predsjednik Kluba ljubitelja znanstvene fantastike i fantazije “Titan Atlas” iz Osijeka.

Svi oni koji još nisu bili na radionici 3. Antičkih filmskih večeri, mogu doći večeras u 18 sati u Lapidarij Gradskog muzeja Vinkovci.M.Kokaj

Možda ste propustili...

PROMET S DRŽAVNE CESTE PREUSMJEREN KROZ GRAD

Građani ogorčeni tegljačima koji danonoćno prometuju ulicama

POMOĆ ŽUPANIJSKOM ZAVODU ZA HITNU MEDICINU

3Design donirao 50 vizira

GRAD IZDVAJA 610.155 KUNA

Gupčeva ulica dobiva igralište

Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana