Regija
3. ANTIČKE FILMSKE VEČERI U VINKOVCIMA

Stolovi puni bojica, papira, ljepila...
Objavljeno 9. srpnja, 2015.
Ponijeti kući svoj rad i pohvaliti se prijateljima bilo je za sve polaznike radionice više od samog rada

U sklopu 3. Antičkih filmskih večeri u Vinkovcima započele su radionice koje su već prvog dana održavanja okupile veliki broj djece, a i odraslih koji su došli na društvene igre.

Na dijelu gdje smo imali karemičku radionicu zamijetili smo jednu djevojčicu koja se odlično snašla u izradi vaza od gline. Naime, riječ je o Paulini Miljević, učenici petog razreda Osnovne škole Stjepana Antolovića iz Privlake kojoj je ovo bio prvi doticaj s glinom.

- Ovo mi je bilo baš super i nisam do sada imala priliku raditi predmete od gline. Možda se poslije uključim u neku radionicu izvan ovih Antičkih filmskih večeri - istaknula je Paulina.

Stolovi puni bojica, papira, ljepila dali su naslutiti da se tu puno crtalo, pisalo i stvaralo mnoga umjetnička djela. Možda neka od ove djece poslije budu veliki likovni umjetnici. Ponijeti kući svoj rad i pohvaliti se prijateljima bilo je za sve polaznike radionice više od samog rada.

U suradnji s Klubom ljubitelja znanstvene fantastike i fantazije “Titan Atlas” iz Osijeka organizirane su bile društvene igre vezane uz povijest.

- Na 3. Antičkim filmskim večerima došli smo predstaviti društvene igre i upoznati građane Vinkovaca, što mi radimo unutar našeg kluba. Prezentirali smo od onih laganih do teških igara kao što su Risk: Godstorm, Civilization itd. Kad govorimo o našem Klubu ljubitelja znanstvene fantastike i fantazije 'Titan Atlas' iz Osijeka, danas imamo oko 70 članova i stalno nam pristižu novi članovi. Volimo se družiti, igrati, pišemo puno, tako da imamo široku lepezu ponude za sve koju dođu k nama - istaknuo je Slaven Karakaš, predsjednik Kluba ljubitelja znanstvene fantastike i fantazije “Titan Atlas” iz Osijeka.

Svi oni koji još nisu bili na radionici 3. Antičkih filmskih večeri, mogu doći večeras u 18 sati u Lapidarij Gradskog muzeja Vinkovci.M.Kokaj

Možda ste propustili...

KONFERENCIJA ZA MEDIJE ISPRED VRTIĆA

Đurđenovački SDP: Stanje je neizdrživo

SVIBANJSKO HODOČAŠĆE RODITELJA POGINULIH BRANITELJA

Posjetili svetište Majke Božje Žalosne

OPĆA ŽUPANIJSKA BOLNICA NAŠICE

Crveni su nosovi igrom razveselili male pacijente

Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana
1

KUPALIŠNA JE SEZONA PRED VRATIMA

Baranjski će se bazeni otvoriti polovinom lipnja, nudit će brojne sadržaje

2

DANI PODUNAVSKIH HRVATA I BEĆARAC U BARANJI

Zvonko Bogdan, dobra vina i tisto

3

U PETAK PROMOCIJA SLUŽBENE HIMNE VATRENIH

Županja - kolijevka nogometa uvodi Hrvatsku u Euro 2024.