Osijek
NOVI TEREN NA SREDNJOŠKOLSKOM IGRALIŠTU

Nogometni kavez obogaćuje
ponudu za rekreativce
Objavljeno 5. srpnja, 2015.
Nogometni kavez na umjetnoj travi u funkciji će biti od ovog tjedna

Vezani članci

PRVI PRAVI LJETNI VIKEND NA KOPIKI

Čim je sunce zapeklo, Osječani pobjegli na bazene

Na Srednjoškolskom igralištu dovršeno je uređenje novog sportskog terena, koji će dodatno obogatiti sportsku ponudu u našem gradu. Naime, izgrađen je nogometni kavez na umjetnoj travi, koji će u funkciji biti od ovog tjedna. Kavez su izgradili Športski objekti, a detalje je otkrio direktor Stjepan Čuraj.

- Gradnjom nogometnog kaveza na umjetnoj travi obogatili smo Srednjoškolsko igralište za još jedan rekreativni sadržaj. Sudeći prema interesu, to bi trebao biti pun pogodak. Ovo je treći investicijski projekt Športskih objekata od predviđena četiri, iz vlastitih sredstava, nakon paintballa te kuglanja, boćanja i mini golfa na Copacabani. O četvrtom će odlučiti prijedlozi građana, a trenutno se čini da će to biti stijena za penjanje – iznio je Čuraj, otkrivši kako je vrijednost izgradnje ispod 250.000 kuna (bez PDV-a), a radove je obavila tvrtka Iver d.o.o.

- Izuzetno sam ponosan na djelatnike i izvođače, ovo će biti reprezentativan objekt. Cijene iznajmljivanja su povoljne i vjerujem da će to popuniti kavez, koji će biti u funkciji svaki dan od 17 do 23 sata, s time što u terminu od 17 do 19 sati stoji 80 kn/h, a od 19 do 23 sata 120 kn/h. Sat vremena podrazumijeva 50 aktivnih minuta, a dimenzije su 20 x 15 metara, nešto veće nego inače, čime smo dobili mogućnost pregrađivanja i igranja na “maliće” – objasnio je direktor Športskih objekata.

Kavez se može koristiti već od danas, iako je službeno otvorenje predviđeno za srijedu, kada će se u suradnji s futsalskim klubom Osijek Kelme održati i malonogometni turnir. Početak je turnira u 17.30, kotizacije nema, a na njega se mogu prijaviti svi zainteresirani, na broj 285-500 (od 7 do 15 sati) ili na mail kavez@sportski-objekti.hr, do srijede do 14 sati. Broj je sudionika ograničen pa požurite. G. Roguljić

Možda ste propustili...

DUBRAVKA BIUK. V.D. PREDSTOJNICE KLINIKE ZA OČNE BOLESTI KBC-A OSIJEK

Uložili smo puno truda kako bismo čekanje na operaciju mrene skratili na 180 dana

Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana