Crna kronika
PRIVEDEN 30-GODIŠNJAK

Brođanina uhitili nakon pljačke
Objavljeno 4. srpnja, 2015.

SLAVONSKI BROD - Tridesetogodišnji Brođanin, osumnjičen je da je prekjučer počinio razbojništvo u pekarnici Janković u slavonskobrodskoj Nazorovoj ulici, priveden je jučer pritvorskom nadzorniku. Nedugo potom priveden je i sucu istrage koji mu je odredio jednomjesečni istražni zatvor. Pravosudni policajci su ga odveli u požeški zatvor.

Kako doznajemo, on je oko 17,30 sati u utorak ušao u pekarnicu i mirno čekao dok su dvije mušterije kupovale kruh. Kada je ostao sam s 27-godišnjom zaposlenicom, prišao joj je i prijeteći nožem zatražio novac. Zaposlenica je bez protivljenja iz blagajne uzela i razbojniku predala dnevni utržak od nekoliko tisuća kuna, nakon čega je 30-godišnjak napustio prostor pekarnice. Ubrzo nakon toga, već oko 18,30 sati, policija je uhitila osumnjičenika kod kojega je, prema policijskom izvješću, pronađen dio ukradenog novca i nož.

Premda do sada nije u policijskoj evidenciji zbog sličnih kaznenih djela, 30-godišnji razbojnik bi zbog uporabe oružja pri ovoj drskoj krađi, sukladno Zakonu, mogao zaraditi zatvorsku kaznu u trajanju od 3-12 godina.M.Radošević

Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike