Sport
MALONOGOMETNI TURNIR “TENJA 2015. UZ OSJEČKO”

“Desetka” veterana Prvog hrvatskog piva
Objavljeno 2. srpnja, 2015.

U srijedu je na malonogometnom turniru odigrano šest susreta, od čega u mlađim uzrastima samo jedan. Početnici NK Mladost Antin s 3:0 su porazili MNK Tenju, a sve su riješili početkom nastavka, kada su u tri minute Luka Lukadinović (2) i Andrija Ciganović odlučili dvoboj. Najveću pobjedu dana upisali su veterani Prvog hrvatskog piva, koji su s čak 10:1 nadvisili No name. Posebno je “raspucan” bio Tomislav Puškadija, koji je čak šest puta tresao suparničku mrežu. Daleko više neizvjesnosti bilo je u ogledu CB Stil Dimidum projekta i Dimnjaka, u kojem je Dimnjak pobijedio 3:2. “Dimnjačari” su dva puta imali dva gola viška te su unatoč prijetnji “stilovaca” sačuvali pobjedu, a time i prvo mjesto skupine B.

Dvostruki program imali su seniori Celtic puba, koji su prvo remizirali bez pogodaka s Lovačkim rogom, a potom su s 4:3 svladali Građevinarstvo Spajić. “Građevinari” su poveli, no “celticovci” su predvođeni trostrukim strijelcem Mariom Materom u drugom poluvremenu stekli činilo se nedostižnih 4:1. Ipak, sredinom drugog dijela Damir Majer i Josip Mihaljević vratili su neizvjesnost, no u preostalom vremenu Celtic pub ipak je uspio sačuvati minimalnu prednost te na kraju dan okončati s nova četiri boda na svom kontu. Uzbudljiva završnica bila je i u ogledu Auto škole Sunce i Downtown cluba, u kojem su potonji na kraju slavili 2:1. Presudnim se pokazao pogodak Ivice Vuke (27) za vodstvo 2:0, tako da pogodak Brune Kordića (29) ipak nije poremetio slavlje Downtown cluba.

Rezultati, početnici: MNK Tenja - NK Mladost Antin 0:3; veterani: CB Stil Dimidum projekt - Dimnjak 2:3, Prvo hrvatsko pivo - No name 10:1; seniori: Celtic pub - Lovački rog 0:0, Celtic pub - Građevinarstvo Spajić 4:3, Auto škola Sunce - Downtown club 1:2. G. Roguljić

Seniori
Celtic pub                                 4  (3)
GRAĐ. SPAJIĆ                       3  (1)

Igralište u Tenji. Suci: Bošnjak i Kečinović. Strijelci: 0:1 Jukić (6), 1:1 Zelenika (10), 2:1 Meter (11), 3:1 Meter (13), 4:1 Meter (19), 4:2 Majer (22), 4:3 Mihaljević (22).

CELTIC PUB: Palinkaš, Meter, Subašić, Nikolić, Kuburić, Miletić, Včelik, Jelčić, Zelenika.

GRAĐEVINARSTO SPAJIĆ: Mihaljević, Nad, Tomas, Kuštro, Đukić, Štefanac, Barišić, Grnja, Majer, Gembeš, Jukić, Pepić.

Veterani
CB STIL DIMIDUM P.               2  (1)
DIMNJAK                                   3  (2)

Igralište u Tenji. Suci: Bošnjak i Kečinović. Strijelci: 0:1 Krstanović (5), 0:2 Pavlić (7), 1:2 Skeledžija (12), 1:3 Lončar (17), 2:3 Tokić (26).

CB STIL DIMIDUM PROJEKT: Žderić, Brleg, Lišnić, F. Tokić, Ž. Tokić, Duvnjak, Tolj, Skeledžija, Barišić, Kenjerić.

DIMNJAK: Vidaković, Krstanović, Sabolić, Novak, Lončar, Sušec, Višević, Kovačević, Grnja, Piplica, Pavlić, Ognjenović.

Današnji raspored

17.55: NK Olimpija - MNK Tenja

18.20: NŠ Slavonac - Olimpija 2

18.45: CB Samba - Saponia

19.20: Skripta AB - CB Pinocchio

19.55: D.G.O. - Transporti Beta

20.30: Lovački rog - Primera Lloret

21.10: Skripta - Osječko pivo

21.50: Kroko trade Ivanovac - Auto Brko

22.30: Pekara Biopan - Mursa V.B.K.

Možda ste propustili...

OSJEČKI TENISAČ UPISAO NOVU POBJEDU NA SPLITSKIM FIRULAMA

Matej Dodig nastavio sa sjajnom igrom

Najčitanije iz rubrike