Osijek
“SLASTA 2” NA TRGU SLOBODE

Slastice po domaćoj recepturi i s talijanskim sirovinama
Objavljeno 1. srpnja, 2015.

S prvim zrakama sunca i višim temperaturama u “Slasti 2”, otvorenoj prije nekoliko dana na Trgu slobode, traži se mjesto više. Riječ je o još jednom objektu u vlasništvu Siniše Dragišića, koji je još prije dvije godine Donjograđanima ponudio vrhunski sladoled i kolače, a odnedavno je istovjetnu ponudu moguće kušati i u samom gradskom središtu. Tako je mala slastičarnica, jednostavna, ali dojmljiva slengovskog naziva, otvorila svoja vrata na dva frekventna mjesta u različitim dijelovima grada.

- Vidjeli smo zanimanje gostiju za naš asortiman, koji je drukčiji od ostalih jer ništa ne pripremamo industrijskim metodama, nego prema domaćoj recepturi, točnije, s kuhanim kremama u kolačima i najkvalitetnijim talijanskim sirovinama - ispričao je Dragišić, kojemu je otvorenje “Slaste 2” u središtu bio pun pogodak za sve ljubitelje slastica. Drago mu je, kaže, što mu se pružila mogućnost da se mala slastičarnica iz Donjega grada preseli u centar i ponudi, primjerice, specifične kolače, poput intercontinentala, čokoladne torte s narančom, chees cakea, torte s tri vrste čokolade, te brojne druge vrhunske slatke okuse.

Iako kaže da zasad nema u planu otvaranje treće slastičarnice, u nekom drugom dijelu grada, zadovoljni konzumenti iz svih dijelova grada neće propustiti bogatu ponudu, a što se može svakodnevno vidjeti na dva osječka trga – Trgu bana Jelačića i Trgu slobode. M. Mihelić

Možda ste propustili...

PREDSTAVLJENI NOVI PROSTORI ZAVODA ZA DERMATOLOGIJU I VENEROLOGIJU

Stacionar Dermatologije nakon čak 40 godina ponovno u krugu KBC-a Osijek

PTF: OKRUGLI STOL ŽITARICE BEZ GLUTENA

Mnogi ne znaju da boluju od celijakije

ROBERT SEMEŠI KOORDINATOR U MKD-U NÉPKÖR

"I ti možeš naučiti mađarski, hrvatski je neusporedivo teži"

Najčitanije iz rubrike