Crna kronika
UBIO TUĐEG PSA

Muškarac do smrti čekićem
zatukao psa 36-godišnjaka
Objavljeno 2. srpnja, 2015.

BELI MANASTIR - I dalje se nastavlja crni niz u kojem stradavaju nevine životinje. Prije nekolio dana kazneno je prijavljen 30-godišnjak, i to zbog “ubijanja ili mučenja životinja”.

- Tijekom lipnja 30-godišnjak je na području Baranje usmrtio psa 36-godišnjeg vlasnika - doznajemo kratko iz PU osječko-baranjske. Kako neslužbeno doznajemo, nesretnog psa 30-godišnjak je usmrtio čekićem. Nasilnika, ako mu se krivnja dokaže, očekuje kazna do godine dana zatvora. Ista bi kazna mogla dostići i nasilnika kojeg je varaždinska policija prijavila prije nekoliko dana. Policajci PP Varaždin dovršili su istragu nad 45-godišnjakom kojeg se sumnjiči da je u ponedjeljak prošlog tjedna, na deponiju smeća u Sračincu, ozlijedio psa mješanca tako što ga je vezao povodnikom za stablo i izudarao čekićem po glavi. Ozlijeđena je životinja prevezena u veterinarsku stanicu u Čakovcu gdje je podvrgnuta operacijskom zahvatu zbog utvrđenih višestrukih prijeloma kostiju glave. Kako doznajemo, životinja je preživjela ovaj okrutni napad samo zahvaljujući tome što joj okrutnim udarcima nije oštećen mozak, a vlasnik je otišao kada je mislio da je pas mrtav.

Srećom, netko je vidio jadnu životinju i pozvao pomoć. Poslije je pas dobio ime Meli i traži mu se novi, siguran, dom.S.Lacić

Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike