Regija
BOSUTSKI DANI U ANDRIJAŠEVCIMA

Utrka djece vrtićke dobi kao na Olimpijadi
Objavljeno 30. lipnja, 2015.

ANDRIJAŠEVCI - Općinski kros u sklopu 5. Bosutskih dana donio je zanimljiva natjecanja. Najatraktivnija utrka bila je utrka vrtićke djece gdje su djeca kao metak jurišala na prvo mjesto i tu je bilo najviše padova i suznih očiju. Nešto stariji u maniri velikih atletskih zvijezda odtrčali su svoje utrke. Tako je u utrci vrtića 1. mjesto kod djevojčica osvojila Marija Krajnović, 2. je Norberta Majer, a 3. Lana Šebalj. U kategoriji dječaka 1. je Nikola Majher, 2. je Toni Keser, a 3. Karlo Jurković.

U kategoriji 1. i 2. razredi 1. mjesto u kategoriji dječaka osvojio je Rio Senješ, 2. je Karlo Barinić, a 3. Ivano Hladik. Kod djevojčica te dobi 1. mjesto osvojila je Ema Dekanić, 2. Lucija Krajnović i 3. Ema Batarilo.

U kategoriji 3. i 4. razredi 1. mjesto u dječaka osvojio je Marko Bilić, 2. je Miron Kobašević, a 3. Fran Bičanić. Kod djevojčica 1. mjesto osvojila je Ana Krznarić, 2. Ana Jančić i 3. Iva Ivkić.

U kategoriji 5. i 6. razredi 1. mjesto kod dječaka osvojio je Luka Krznarić, 2. je Aron Smolčić i 3. Luka Matorić. Kod djevojčica (bile su samo dvije), 1. mjesto osvojila je Andreja Bičanić, a druga je Helena Knežević. U kategoriji 7. i 8. razredi 1. kod dječaka je Franjo Albertović, dok je u kategoriji djevojčica 1. mjesto osvojila Marija Krznarić.

Održana je i utrka učenika srednjih škola, a 1. mjesto kod mladića osvojio je Alen Bošnjak, dok je kod djevojaka prva bila Petra Hodak. U utrci odraslih 1. mjesto kod muških osvojio je Robert Rumenović, a od žena prva je bila Andreja Soldo.M.Kokaj

Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike