Regija

Alaginci dobili igralište
Objavljeno 30. lipnja, 2015.

ALAGINCI - Udruga za razvoj i unapređenje pomagala i kvalitete življenja osoba s invaliditetom, MO Alaginci, zaklada „Slagalica" te Grad Požega omogućili su da djeca i iz Alaginaca dobiju novo dječje igralište. Od „Slagalice" su dobili 13.000 kuna te su od donatora, mještana i Grada Požege skupili još 13.000 kuna. Igralište su sagradili mještani Alaginaca. U sklopu dječjeg igrališta uređeni su i tereni za nogomet i odbojku te sjenica za odmor.

- Naša udruga ponosi se što je, zajedno s mještanima Alaginaca, Gradom Požega i zakladom „Slagalica", uspjela sagraditi igralište. Cilj je akcije integracija osoba s invaliditetom, da i oni mogu nešto dati zajednici i to nas veseli – rekao je Marinko Zeljko, predsjednik Udruge za razvoj i unapređenje pomagala i kvalitete življenje osoba s invaliditetom.

- Uz zajedništvo uspjeli ste realizirati ono što ste željeli, a nama u Gradu Požegi je želja da upravo na ovakav način i uz suradnju s građanima te otvorenim dijalogom i komunikacijom pokušamo osigurati kvalitetniji i ljepši život – poručio je gradonačelnik Vedran Neferović na otvorenju koje je zajedno s djecom obavio rezanjem vrpce.(AGM Kruna)

Možda ste propustili...

DOK SE ČEKA PRIMOPREDAJA OBNOVLJENE ZGRADE

Sud dvorište želi urediti u parking, dobiva nova vozila

UREĐUJU ZELENE POVRŠINE, POČELA SADNJA CVIJEĆA

Cvjetne će gredice s više od 4000 ljetnica uljepšati grad

Najčitanije iz rubrike