Regija
IZBORNA SKUPŠTINA HDSSB-A ZA VUKOVARSKO-SRIJEMSKU ŽUPANIJU

Slavoniji moramo vratiti stari sjaj
Objavljeno 28. lipnja, 2015.

VINKOVCI - U vinkovačkom hotelu Slavonija održana je Izborna skupština HDSSB-a za Vukovarsko-srijemsku županiju u nazočnosti osnivača stranke Branimira Glavaša, predsjednika HDSSB-a Dragana Vulina, župana Osječko-baranjske županije Vladimira Šišljagića, saborskog zastupnika Krešimira Bubala, povjerenika za Grad Vinkovce Damira Jakšića i drugih uzvanika.

Za predsjednika HDSSB-a za Vukovarsko-srijemsku županiju izbran je Davor Pavelić, dok su potpredsjednici Davor Debeljak, Zvonko Jelić, Pero Knežević, Damir Lorger i Jurica Sučić. Glavni tajnik je Damir Jakšić a Nadzorni odbor čine: Ilija Kajkić (predsjednik), Slavica Marinović i Marija Beljo.

- Želimo Slavoniji vratiti stari sjaj, ne želimo da nas drugi žale. Imali smo primjer Mate Bulića na koncertu Đakovu gdje je iskazao veliko žaljenje što Slavonija propada. Slavonija ima veliki potencijal da bude hraniteljica svih, ima budućnost i mora biti hraniteljica. Moramo iskoristi sve resurse, poljoprivreda je temeljna odrednica kojoj se moramo maksimalno posvetiti i moramo ju organizirati na puno višoj razini, vratiti ljudima vjeru da ostanu ovdje. Ne smijemo dopustiti da nas drugi žale jer to nikako neće biti dobro. Trebamo ljude naučiti kako privući sredstva iz EU i kako tim sredstvima stvoriti novu vrijednost - istaknuo je Pavelić.

Kad je riječ o HDSSB-u, Pavelić je dodao:

- Svoju šansu kao stranka vidimo da će nas ljudi prepoznati, da smo stranka koja ne nudi prazne priče. HDSSB je okrenut svakom našem čovjeku, našoj Slavoniji i županiji. Vidimo stranku u budućnosti na vodećim pozicijama kako u gradu Vinkovcima, tako i u županiji.M.Kokaj

Možda ste propustili...

GRADSKA LIMENA GLAZBA DONJI MIHOLJAC

Nove odore, note, nastupi, seminari

DVOSTRUKI “FESTIVAL DEMOKRACIJE”

Na isti dan izbori za EU i mjesne odbore

Najčitanije iz rubrike