Osijek
VEČERAS U ORGANIZACIJI GRADA OSIJEKA

Osječka ljetna noć: Jazz, vatromet, zabava za klince i ples za umirovljenike
Objavljeno 26. lipnja, 2015.

Prva od ovogodišnje tri ljetne noći održat će se u petak (26. lipnja) na nekoliko lokacija u središtu Osijeka, a iz Grada najavljuju kako će se u programu naći ponešto za svakoga.

Željko Lončar iz gradskog Odsjeka za protokol i promidžbu rekao je kako je riječ o lijepoj tradiciji, a i ove će godine program biti po provjerenoj recepturi.

- U dvorani hotela Royal bit će ples za umirovljenike, s početkom u 20 sati pa pozivam naše seniore da se zabave uz ples. Središnje je događanje na Trgu Ante Starčevića, gdje ćemo predstaviti projekt urbanih vrtova uz degustaciju proizvoda i predstavljanje minipovrtnjaka. Također, tri vrhunska kuhara pripremit će 3000 porcija kvalitetne hrane koja će besplatno biti podijeljena posjetiteljima. Također, tu će se održati i glazbeni dio programa uz svirku Cocktail banda do 23 sata - rekao je Lončar te dodao da će se na promenadi, kod zdenca, održati jazz-koncert s početkom u 21 sat, a oko 22.30 očekuje se vatromet s vode.

Za najmlađe posjetitelje destinacija bi u petak svakako trebao biti Trg slobode, gdje će se organizirati razne igre i sadržaji upravo za klince.

- Bit će veliki tobogani, bungee trampolin, razne sprave i igraonice za djecu, crtanje i puno dodatnih sadržaja iznenađenja. Tu će biti i djevojke iz plesnog studija Shine - rekao je Domagoj Šuster u ime agencije Osijek danas.

Prigodne programe imat će i većina ugostitelja u središtu grada, a organizatori najavljuju i Osječku opernu ljetnu noć koja će se održati u 21 sat u HNK-u. I. Sekol

Najčitanije iz rubrike