Regija
DAN OPĆINE PITOMAČA

Uručene povelje laureatima
Objavljeno 13. lipnja, 2015.

PITOMAČA - U povodu Dana općine održana je svečana sjednica Općinskog vijeća u restoranu Zlatni klas u Otrovancu. Himnu uoči sjednice izveo je sastav The Fusion Pitomača, a dvije vokalne melodije izvela je Kristina Domović.

Sjednicu je otvorio predsjednik Vijeća Općine Pitomača Damir Begović, koji se pohvalio da je Općina Pitomača po transparentnosti u konkurenciji 428 općina u RH prema anketi Vladinih udruga zauzela visoko, drugo mjesto i da je općinski proračun za ovu poslovnu godinu usvojen za 100 posto vijećničkih glasova, na što je vrlo ponosan.

Načelnik općine Željko Grgačić pohvalio se dovršenjem velikog projekta nove Srednje škole Stjepana Sulimanca Pitomača, koja je u funkciji i isto tako vrijednim dovršenim projektom vodoopskrbnog sustava općine Pitomača.

Na sjednici su dodijeljena javna priznanja koje su uručili načelnik općine Željko Grgačić i predsjednik općinskog vijeća Damir Begović.

Zlatnu plaketu "Grb Općine Pitomača" dobilo je HPGD "Sloga" Pitomača za 90 godina aktivnog rada. Srebrnu plaketu "Grb Općine Pitomača" primio je poduzetnik Ivan Veličan iz Pitomače i Glazbeni sastav "Podravski mužikaši" za 20 godina rada. Povelju Općine s likom Petra Preradovića primili su Županijska uprava za ceste VPŽ-a Mirko Kovačev iz Kalinovca, Stjepan Đukić Pišta iz Velikog Trgovišća, KUD "Podravka" Starogradački Marof i Klub Karate "Pitomača". U ime laureata zahvalila je predsjednica HPGD-a "Sloga" Štefica Kaša.B.Mihoković

Možda ste propustili...

ODBOR ZA SKRB O OSOBAMA TREĆE ŽIVOTNE DOBI

Manji broj starijih još nije cijepljeno

DONIJELI DAŠAK GRADSKIH ZBIVANJA

Vinkovačke jeseni i u domu za starije osobe

ZAVRŠILA DEVETA BELIŠĆANSKA ZLATNA JESEN

Na reviji pokazano 35 narodnih nošnji

Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana