Osijek
SVEČANO PRIMANJE U OPĆINSKIM PROSTORIJAMA ZA “ZLATNE ODBOJKAŠICE”

Odbojka je postala čepinski brand
Objavljeno 30. svibnja, 2015.

Vijećnica Općine Čepin bila je 21. svibnja prepuna 'zlata' kojeg su osvojile čepinske odbojkašice. Na svečanosti je istaknuto kako se Čepin s pravom ponosi Odbojkaškim klubom Čepin jer je ženska odbojka zasigurno postala još jedan od čepinskih brandova po kojima je to mjesto poznato.

Načelnik Dražen Tonkovac organizirao je svečani prijam kako bi čestitao sportašicama na uspjesima podsjetivši na činjenice o tom klubu. Naime, Klub se tijekom sezone 2014./2015. natječe u kategorijama najmlađih kadetkinja, mlađih kadetkinja, u II. Državnoj ligi regije Istok te u III. Slavonskoj ligi. Igračice kluba natječu se i za svoje škole na školskim natjecanjima. Valja napomenuti i kako u Klubu stasaju vrhunske igračice, što pokazuje znatan udio naših bivših igračica u prvoligaškim klubovima ŽOK Osijek 06, AOK Osijek, a dvije juniorke, jedna kadetkinja i dvije mlađe kadetkinje ove su godine pozvane u ekipu Hrvatske odbojkaške reprezentacije. Sportašice su ostvarile sljedeće rezultate - u kategoriji najmlađe kadetkinje (miniodbojka): zlatne na Prvenstvu Slavonije i Baranje, zlatne na Državnom prvenstvu u Rovinju, zlatne u Gradskoj ligi „Pčelica“, u kategoriji mlađe kadetkinje: zlatne na Prvenstvu Slavonije i Baranje, 3. na Državnom prvenstvu za mlađe kadetkinje u Rovinju, 4. na međunarodnom turniru u Novom Sadu, u II. Državnoj ligi: 2. mjesto na ljestvici; u OŠ M. Krleže 5. i 6. razred: 3. na gradskom natjecanju školskih ekipa, u OŠ V. Nazor 5. i 6. razred: 1. na gradskom natjecanju školskih ekipa, 1. na županijskom natjecanju školskih ekipa, 1. na međužupanijskom natjecanju; u OŠ V. Nazor 7. i 8. razred: 1. mjesto na gradskom natjecanju školskih ekipa, 1. mjesto na županijskom natjecanju školskih ekipa, 2. mjesto na međužupanijskom natjecanju.

- Općina Čepin godinama prati Klub i potiče ga iz svog proračuna. Zajednička nam je želja sagraditi nastavno-sportsku dvoranu u kojoj će se igrati odbojka u najvišem sportskom rangu. Kao posebnu nagradu za ostvarene rezultate u 2015. g. kao općinski načelnik odobrio sam im 10.000 kuna za sportsku opremu – kaže načelnik Dražen Tonkovac. D. Pejić

Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike