Crna kronika
UHVAĆENO SEDAM LOPOVA I 32-GODIŠNJI PLJAČKAŠ

Iz odvjetničkog ureda ukradena alkoholna pića
Objavljeno 28. svibnja, 2015.

OSIJEK/VIROVITICA - Sedam lopova i pljačkaš dolijali su policiji. Osječka je policija otkrila četiri provalnika i razbojnika, a time je riješena i jedna krađa koja se zbila prije više od dvije godine. Virovitička policija otkrila je pak četverostrukog provalnika.

Za pljačku trgovine u prodavaonici u Višnjevcu osumnjičen je 32-godišnjak, a razbojstvo se zbilo u svibnju. Za provalu u kuću na području Breznice Našičke prijavljeni su 18-godišnjak, 21-godišnjak i 22-godišnjak, te dva maloljetnika. Iz kuće 64-godišnjaka ukrali su razni alat. Vlasnika su oštetili za nekoliko tisuća kuna. Među lopovima otkrivena je i žena koja je pokrala starca u Baranji. Naime, nakon provedene krimistrage utvrđeno je da je u veljači prije dvije godine 38-godišnjakinja iskoristila neoprez 89-godišnjaka u njegovoj kući na području Kneževih Vinograda, te mu ukrala nekoliko tisuća kuna.

U Policijsku postaju Virovitica u utorak je u jutarnjim satima dojavljeno da su se na području grada dogodile tri provale. Ubrzo nakon dojave pronađen je 34–godišnjak koji je osumnjičen za sve tri provale, ali i za jedan pokušaj tijekom svibnja. U utorak je provalio u pekarnu iz koje je ukrao kovani novac, mobitel, nož za rezanje bureka i USB stick. Provalio je potom i u odvjetnički ured iz kojeg je ukrao boce s alkoholnim pićem, kavu i slatkiše. Na kraju je provalio u ugostiteljski objekt iz kojeg nije ništa ukrao. Policija ga je otkrila nakon što je prije nekolko dana provalio u zgradu lovačke udruge u Virovitici i ukrao novac i pečat. Zadnji je plijen i pronađen kod njega.S.Lacić

PROVALJENO U KIOSK I KAFIĆ

U noći između ponedjeljka i utorka provaljeno je u kiosk u Ulici kardinala Alojzija Stepinca u Osijeku. Iz kioska su ukradene cigarete u vrijednosti više tisuća kuna. Iste noći provaljeno je u kafić u Nazorovoj ulici u Belom Manastiru, iz kojeg su ukradeni novac i razna pića.

Možda ste propustili...

HTIO IH PRODAVATI NA ZAGREBAČKOM PODRUČJU

Zaplijenjeno gotovo 300.000 tableta, uhićen 27-godišnjak

ZA VIKEND U OSJEČKO-BARANJSKOJ ŽUPANIJI

158 prebrzih i 23 pijana vozača

Najčitanije iz rubrike