Novosti
ŠEF HDZ-A O SVOM PRIVATNOM ŽIVOTU

Karamarko: Oženio sam se u nedjelju
Objavljeno 26. svibnja, 2015.

Vezani članci

MILANOVIĆ ODBIO KARAMARKOV POZIV

Josipović: Da sam premijer razgovarao bih s oporbom

Nakon što se pojavila informacija kako je Zoran Milanović, premijer i predsjednik SDP-a, spreman na sudjelovanje u emisiji HRT-a “Nedjeljom u 2” zajedno s Tomislavom Karamarkom, predsjednikom HDZ-a, iz najveće oporbene stranke stigla je odbijenica. “Poručujemo Zoranu Milanoviću da se u ovom trenutku sučeljava s nezaposlenima, blokiranima, ovršenima, obespravljenima i svima onima kojima je njegova vlada život učinila nesnošljivim. Mnogi od njih dali su mu mandat da rješava probleme, a on bi, umjesto toga, raspirivao atmosferu obračuna,” priopćio je HDZ. U priopćenju se dodaje kako će se sučeljavanje ili javna debata političkih suparnika dogoditi u službenom dijelu kampanje.

Tomislav Karamarko je gostujući na Dnevniku Nove TV, govorio o pismu koje je prije nekoliko dana poslao Milanoviću rekavši kako je time htio otvoriti mogućnost dijaloga jer u tri i pol godine “premijer to nije učinio”.

Govorio je o gospodarskom programu HDZ-a, ali i o imovinskoj kartici. „Ta kartica nije vlasništvo niti firme, već supruge, ako ćemo preciznije. Nije vlasništvo ni njezine firme, već je vozilo iznajmljeno. To je kao da iznajmite dvoranu u kojoj igrate mali nogomet pa kažete da je treba staviti u imovinsku karticu”, izjavio je Karamarko i time otkrio zanimljiv detalj. Na pitanje Mislava Bage želi li sad zapravo reći da se oženio, odgovorio je: “Da, u nedjelju.”(D.Pav.)