Sport
UTAKMICA DRUGE ŽNL “OSIJEK” ZAVRŠENA U 53. MINUTI

U osam minuta ozlijedilo se pet igrača Sarvaša
Objavljeno 26. svibnja, 2015.

JOSIPOVAC - Natjecateljski nevažna utakmica 21. kola Druge osječko-baranjske nogometne lige skupina “Osijek”, igrane 24. svibnja u Josipovcu između domaćeg Radnika i Sarvaša, završena je u 53. minuti! Tada je gostujuća momčad ostala sa šest igrača u polju te stoga nije bilo uvjeta za nastavak susreta koji je promptno registriran tada postignutim rezultatom 4:0 u korist domaćina! Predstavnici Radnika nezadovoljni su takvim epilogom, odnosno ogorčeni kako je do njega došlo i na tu su temu poslali pismeno priopćenje potpisano od klupskog predsjednika Hrvoja Boduljka. Između ostaloga u priopćenju kažu:

- Od početka je to, ničim izazvana, bila nervozna utakmica, potencirana od strane njihova predsjednika i trenera, a u zapisniku fizioterapeuta, koji su na odmoru glasno tražili od svojih igrača da ne nastave utakmicu nakon što je bio spriječen fizički napad na suca. Sva četiri naša postignuta pogotka, na sreću, bila su čista pa doista ne razumijemo njihovu takvu reakciju. Molilili smo ih da to ne čine, ali su ostali nijemi, a mi potom začuđeni. U razmaku, naime, od 46. do 53. minute načinili su sve dozvoljene izmjene, a zatim su se njihovih pet igrača ozlijedila tako da je sudac Ivan Kurbaša morao označiti kraj susreta. Prava satirično-ironična kazališna predstava izvan svih nogometnih kodeksa od čega zaziru svi, a posebice osjetljivi sponzori koji bi u tako nešto trebali ulagati novce! Uprava Radnika stoga najoštrije osuđuje ovakvo krajnje nesportsko ponašanje trenera i službenih osoba Sarvaša koje smo prijavili povjereniku i disciplinskom sucu natjecanja. Smatramo da je to velika pljuska kompletnoj nogometnoj organizaciji te svima koji se trudimo mladima promicati sportske vrijednosti - sukus je josipovačkog priopćenja.

Izravno prozivani predsjednik Sarvaša Saša Davidović kratko je na to rekao:

“Naših se pet igrača ozlijedilo i nismo mogli nastaviti utakmicu tako da se na njezinu registraciju nećemo žaliti. Sve je bilo u duhu propisa, tako da formalno ništa nije sporno, a o dojmovima ne bih sada elaborirao.” D. Lekšan

Možda ste propustili...

MEĐUŽUPANIJSKA NOGOMETNA LIGA OSIJEK-VINKOVCI

Vodeći trojac traži bodove na gostujućim terenima

KOHORTA ĆE U SUBOTU PROSLAVITI SVOJ 36. ROĐENDAN

Samo pobjede nam daj, uz tebe smo uvijek znaj

Najčitanije iz rubrike