Regija
25 GODINA HDZ-A PETRIJEVCI I SATNICA

Općinski rekorderi sa 6 uzastopnih mandata
Objavljeno 26. svibnja, 2015.

PETRIJEVCI – U nazočnosti velikog broja simpatizera i članova, u Petrijevcima je proteklog vikenda svečano obilježena 25. obljetnica osnutka Hrvatske demokratske zajednice u Petrijevcima i Satnici.

HDZ je od osnutka do danas u petrijevačkoj općini najsnažnija politička opcija koja na svim lokalnim izborima ostvaruje apsolutnu pobjedu i većinu u svim sazivima Općinskog vijeća, kao i na izborima za načelnika općine, naglašeno je na svečanoj sjednici kojoj su nazočili Ivan Anušić, predsjednik Županijskog odbora HDZ-a OBŽ-a, i član Predsjedništva HDZ-a kao izaslanik predsjednika HDZ-a Tomislava Karamarka, Tomislav Ivić, saborski zastupnik i počasni građanin Općine Petrijevci, te predsjednici gradskih i općinskih odbora HDZ-a iz okruženja.

“S ponosom možemo pogledati unatrag i reći da smo zaista zahvalni Bogu što smo bili sudionici velikih povijesnih ostvarenja, povijesnih postignuća i ciljeva za hrvatski narod, ostvarenja o kojima smo i mi i naši preci sanjali, a to je ostvarenje samostalne, suverene i međunarodno priznate hrvatske države. Jednako ističemo i 17. i 23. ožujak 1990. – datume kada su održane osnivačke skupštine temeljnih ogranaka HDZ-a Petrijevaca i Satnice predvođene ljudima koji su prepoznali pravi trenutak za ostvarenje povijesnih težnji hrvatskog čovjeka. HDZ općine Petrijevci uvjerljivo pobjeđuje na prvim lokalnim izborima, ali i svim dosadašnjim lokalnim izborima u općini Petrijevci, i stranka je koja svojim radom i radom svojih dužnosnika pokazuje primjer kako se vodi jedna jedinica lokalne samouprave i kako se stavlja u službu svojih građana kako bi izgradili što bolje uvjete življenja za zajednicu”, istaknuo je, između ostaloga, načelnik općine Petrijevci Ivo Zelić, nabrojivši brojne projekte koje je u proteklih šest mandata realizirala petrijevačka općinska vlast. “Radilo se mnogo i naporno, ali rezultati govore da nam se zajednički trud isplatio na zadovoljstvo svih nas koji smo radili i onih za koje smo radili. Sve postignute rezultate ne bismo ostvarili da nisam imao izuzetnu pomoć i podršku u radu članova stranke. Zahvaljujem i svim vijećnicima u svim sazivima Općinskog vijeća do danas kako HDZ-a tako i oporbenih stranaka koji su svojim konstruktivnim radom i potporom pridonijeli ostvarenju svih ovih rezultata”, poručio je Zelić.

Na proslavi je servirana rođendanska torta od 20 kilograma, a dobro raspoloženje podržali su TS Zlatni vez iz Petrijevaca i Zbor Matice umirovljenika Petrijevci. L. Aničić

Možda ste propustili...

ŠIRI SE PONUDA

Nova trgovina

MEĐU TRISTO DAROVITIH OSNOVACA

SKIG-ovci na zatvaranju Novigradskog proljeća

Najčitanije iz rubrike